Ľudovít Havra Futbal

Kam za futbalom: Kompletný prehľad TU

Pozrite si prehľad futbalových stretnutí dospelých, ktoré sa odohrajú už tento víkend v našom regióne. Diváci a fanúšikovia môžu sledovať 14 zápasov, v ktorých budú kluby II. ligy, IV. ligy, V. ligy a I. triedy bojovať o body s cieľom vylepšiť si postavenie v tabuľke.

Ilustračný obrázok k článku Kam za futbalom: Kompletný prehľad TU
Zdroj: Webnoviny.sk

II. LIGA

3. kolo – 3. 8. o 16:30 h:

Partizan Bardejov (5) – Pohronie A (11)

Pohronie po dvoch prehrách v Podbrezovej a doma so Sencom bude chcieť konečne získať svoje prvé druholigové body. Ich súperom bude v sobotu na svojom trávniku Bardejov.

MAJSTROVSTVÁ REGIÓNU STRED

1. kolo – 4. 8. o 16.30 h:

Krásno nad Kysucou – Nová Baňa

Závažná Poruba – Pohronie B

Túto súťaž opustila Banská Štiavnica, ktorá si nasledujúcu futbalovú sezónu zahrá IV. ligu na juhu. V hre ale ostáva Nová Baňa, ktorá sezónu odštartuje v Krásne nad Kysucou a Pohronie B s úvodným ligovým zápasom v Závažnej Porube.

IV. LIGA JUH

1. kolo – 4. 8. o 16.30 h:

Štiavnické Bane – Fiľakovo

Divín – Žarnovica

Banská Štiavnica – Poltár

V IV. lige juh sa tradične predstavia Štiavnické Bane, ktoré privítajú Fiľakovo a Žarnovica, ktorá vycestuje do Divínu. Nováčikom v tejto sezóne bude Banská Štiavnica, ktorá si na úvod zmeria sily s Poltárom.

V. LIGA SKUPINA C

1. kolo – 4. 8. o 16.30 h:

Repište – Jupie Banská Bystrica

V. ligu opustili Hliník nad Hronom a Veľká Lehota, ktorí budú bojovať o prípadný návrat v I. triede. Naopak do V. ligy postúpilo Repište, ktoré v prvom zápase hosťuje mužstvo Jupie z Banskej Bystrice.

I. TRIEDA

1. kolo – 4. 8. o 15:30 h:

Veľká Lehota – Janova Lehota

Slaská – Horná Ves (sobota, 17:00 h.)

Voznica – Hodruša-Hámre

Tekekovská Breznica – Lutila

Brehy – Lovča

Kremnica – Hliník nad Hronom

Župkov – Rudno nad Hronom

V I. triede sa predstavia až 4 nováčikovia. Zostupujúca Veľká Lehota sa pobije o prvé body s majstrom II. triedy zo severu Janovou Lehotou, tiež zostupujúci Hliník nad Hronom navštívi Kremnicu a majster II. triedy z juhu, t. j. Tekovská Breznica sa na úvod ligy postaví proti Lutile. V ďalších zápasoch Slaská privíta vicemajstra z Hornej Vsi, Voznica sa stretne doma s Hodrušou, Lovča zaháji ligu v Brehoch a Župkov začne na domácom trávniku proti Rudnu.

II. trieda odštartuje neskôr, t. j. na severe sa odohrá 11. augusta 2. kolo (1. kolo bolo odložené na 29. augusta) a na juhu sa začína 1. kolom až 18. augusta.

Poznámka: V zátvorkách pri kluboch je uvedené ich aktuálne umiestnenie v tabuľke.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM