Ľudovít Havra Futbal

Kam za futbalom: Pozrite si aktuálny prehľad na víkend

Pozrite si prehľad futbalových stretnutí dospelých, ktoré sa odohrajú už tento víkend v našom regióne. Diváci a fanúšikovia môžu sledovať 24 zápasov, v ktorých budú kluby II. ligy, IV. ligy, V. ligy, I. triedy a II. triedy bojovať o body s cieľom vylepšiť si postavenie v tabuľke.

Ilustračný obrázok k článku Kam za futbalom: Pozrite si aktuálny prehľad na víkend
Zdroj: Webnoviny.sk

II. LIGA

5. kolo – 17. 8. o 16:00 h:

Šamorín (4) – Pohronie A (11)

Pohronie A čaká piate druholigové vystúpenie tentokrát v Šamoríne. Uvidíme, či nováčik druhej ligy dokáže konečne prekonať hernú krízu a získať aspoň jeden bod. Hráči Pohronia sa trápia hlavne v útoku, keď v štyroch zápasoch strelili iba jeden gól, o ktorý sa postaral v zápase proti Sencu Jozef Sekereš.

MAJSTROVSTVÁ REGIÓNU STRED

3. kolo – 18. 8. o 16.00 h:

Kalinovo (4) – Nová Baňa (13)

Badín (16) – Pohronie B (2)

Keď sa nedarí „A“ mužstvu Pohronia, dobré výsledky zatiaľ dosahuje „B“ výber, ktorý nenašiel premožiteľa v Závažnej Porube ani proti silnému Kalinovu. Posledný ŠK Badín by im tak zrejme problémy narobiť nemal.
Nová Baňa zatiaľ ešte nestrelila ani gól a do tabuľky si pripísala iba bod z bezgólovej remízy v Krásne nad Kysucou. Uvidíme, ako si bude počínať v Kalinove.

IV. LIGA JUH

3. kolo – 18. 8. o 16.00 h:

Zvolen (4) – Štiavnické Bane (3) (sobota)

Banská Štiavnica (12) – Hnúšťa (15) – anulované, B. Štiavnica odstúpila zo súťaže.

Poltár (13) – Žarnovica (7)

Slušné výkony zatiaľ predvádzajú aj Štiavnické Bane, ktoré v dvoch domácich zápasoch nazbierali 4 body. Čaká ich však prvý zápas mimo domáceho ihriska vo Zvolene, ktorý im v tabuľke dýcha na krk.
Žarnovica po nevydarenom zápase v Divíne doma vďaka penalte porazila Banskú Štiavnicu a v nedeľu ich čaká ďalšia bitka o body v Poltári.
Prezident klubu v Banskej Štiavnici Ľubomí Barák sa síce vyjadril, že „A“ mužstvo v súťaži už pokračovať nebude, ale Stredoslovenský futbalový zväz zatiaľ túto informáciu nepotvrdil. V nedeľu by FK Sitno malo doma privítať poslednú Hnúšťu. Uvidíme, či to bude rozlúčkový zápas zo súťažou, či sa vôbec stretnutia odohrá alebo či klub vyrieši svoje problémy a bude pokračovať.

V. LIGA SKUPINA C

3. kolo – 17. 8. o 16.00 h:

Pliešovce (10) – Repište (2)

Repište sa zatiaľ vôbec nespráva ako ligový nováčik, ale skôr ako tradičný účastník tejto súťaže. Domáce zápasy im vyšili na výbornú, keď oba presvedčivo zvíťazili a neinkasovali ani gól. Uvidíme, či im forma vydrží aj na ihriskách súperov. V sobotu ich totiž čaká prvý zápas vonku, t. j. v Pliešovciach.

I. TRIEDA

3. kolo – 18. 8. o 17:00 h:

Slaská (12) – Janova Lehota (4) (sobota)

Voznica (13) – Veľká Lehota (6)

Tekovská Breznica (8) – Horná Ves (3)

Brehy (11) – Hodruša-Hámre (1)

Kremnica (7) – Lutila (9)

Župkov (5) – Lovča (2)

Rudno nad Hronom (10) – Hliník nad Hronom (14)

V I. triede nás opäť čaká 7 zaujímavých zápasov. Lídrom ligy je zatiaľ Hodruša-Hámre, ktorá ako jediná neinkasovala gól. Najlepší útok má ale Horná Ves, ktorá nastrieľala v dvoch zápasoch 8 gólov, pričom o 4 z nich sa postaral zatiaľ najlepší strelec súťaže Adam Širáň. Okrem týchto dvoch klubov si zatiaľ bezchybne počínajú aj Lovča s Janovou Lehotou. Uvidíme, ako sa premieša tabuľka po treťom kole.

II. TRIEDA SEVER

3. kolo – 18. 8. o 17:00 h:

Krahule (10) – voľný žreb

Ihráč (12) – Kremnické Bane (4)

Kopernica (13) – Ladomerská Vieska (2)

Pitelová (5) – Lovčica-Trubín (1)

Stará Kremnička (6) – Šášovské Podhradie (9)

Jastrabá (3) – Trnava Hora (7)

Hronská Dúbrava (8) – Nevoľné (11)

Na severe II. triedy nás čaká 6 určite napínavých zápasov. Krahule majú toto kolo voľný žreb. Suverénnym víťazom prvého kola je Lovčica-Trubín, ktorá Kopernici nasúkala 17 gólov. Okrem nej si vybojovala 3 body aj Ladomerská Vieska, Jastrabá, Kremnické Bane a Piteľová. Jediná remíza sa zrodila v Trnavej Hore, ktorá hostila Starú Kremničku. Ostatní vrátane Kopernice boli porazení a bez zisku bodov, čo budú chcieť zmeniť už tento víkend.

II. TRIEDA JUH

1. kolo – 18. 8. o 17:00 h:

Malá Lehota – Banská Štiavnica B

Banská Belá – Horné Hámre

Prochot – Ostrý Grúň (odložené na 30. 8. 17.00 hod.)

Vyhne – Prestavlky

Sklené Teplice – Dolná Trnávka

Prenčov – Bzenica

V nedeľu sa rozbieha aj II. trieda na juhu, v ktorej sa okrem tradičných účastníkov predstavia aj nováčikovia z Malej Lehoty, Prochota, Sklených Teplíc a z I. triedy zostupujúca Bzenica. Šúťaž opustila Ladomerská Vieska, ktorá bola presunutá na sever a Tekovská Breznica, ktorá postúpila do I. triedy.

Poznámka: V zátvorkách pri kluboch je uvedené ich aktuálne umiestnenie v tabuľke.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM