Ľudovít Havra Futbal

Veľký prehľad víkendového futbalu: Ktoré mužstvá si to medzi sebou rozdajú?

Pozrite si prehľad futbalových stretnutí dospelých, ktoré sa odohrajú už tento víkend v našom regióne. Diváci a fanúšikovia môžu sledovať 25 zápasov, v ktorých budú kluby II. ligy, IV. ligy, V. ligy, I. triedy a II. triedy bojovať o body s cieľom vylepšiť si postavenie v tabuľke.

Ilustračný obrázok k článku Veľký prehľad víkendového futbalu: Ktoré mužstvá si to medzi sebou rozdajú?
Zdroj: Dnes24.sk

II. LIGA

6. kolo – 25. 8. o 16:00 h:

Pohronie A (12) – Šaľa (9)

Pohroniu A sa zatiaľ v II. lige vôbec nedarí a fanúšikovia stále čakajú na zisk vôbec prvého bodu v súťaži. Hernú krízu potvrdzuje aj nelichotivé skóre 2:13 z posledných piatich zápasov, ktoré hovorí za všetko. Jeho predchádzajúci súperi však boli väčšinou z popredia tabuľky, kým ten nasledujúci zo Šale sa pohybuje skôr nižšie. Uvidíme, či tento fakt bude domácim vyhovovať alebo nie.

MAJSTROVSTVÁ REGIÓNU STRED

4. kolo –25. 8. o 16:00 h:

Pohronie B (6) – Kysucké Nové Mesto (2) (sobota)

Nová Baňa (15) – Badín (10)

Pohronie B sa po prehre v Badíne opäť vracia na domáci trávnik, kde je zatiaľ neporazené. Tentokrát na ňom privíta veľmi podobne hrajúce Kysucké Nové Mesto momentálne figurujúce na druhom mieste ligovej tabuľky. Nová Baňa síce proti Kalinovu strelila svoj premiérový gól v sezóne, ale aj tak prehrala a prepadla sa na predposledné miesto tabuľky. Jej ďalším súperom bude Badín, ktorý bojovným výkonom porazil Pohronie B a tento výkon by chcel proti Novej Bani zopakovať.

IV. LIGA JUH

4. kolo – 25. 8. o 16:00 h:

Fiľakovo (5) – Žarnovica (14)

Štiavnické Bane (6) – Málinec (4)

Keďže Žarnovici anulovali víťazstvo proti Banskej Štiavnici, v tejto sezóne je zatiaľ bez bodu a na predposlednom mieste. V nedeľu cestuje do Fiľakova, ktoré je zatiaľ bez porážky. Štiavnické Bane posledné kolo zaváhali vo Zvolene, ktorý sa víťazstvom vystrelil na čelo tabuľky. Cez víkend doma privítajú nemenej silný káder z Málinca, ktorý podobne ako Fiľakovo nenašiel zatiaľ premožiteľa.

V. LIGA SKUPINA C

4. kolo – 25. 8. o 16:00 h:

Repište (3) – Hrochoť (9)

Repište po výbornom a bezchybnom vstupe do súťaže okúsilo v poslednom kole proti Pliešovciam aj chuť prehry. Doma je však zatiaľ neporazené a bez inkasovaného gólu, čo bude chcieť potvrdiť aj proti Hrochoťu.

I. TRIEDA

4. kolo – 25. 8. o 16:00 h:

Janova Lehota (5) – Hliník nad Hronom (14)

Lovča (4) – Rudno nad Hronom (8)

Lutila (6) – Župkov (3)

Hodruša-Hámre (1) – Kremnica (10)

Horná Ves (2) – Brehy (13)

Veľká Lehota (7) – Tekovská Breznica (11)

Slaská (9) – Voznica (12) (sobota)

V I. triedy sa nám po treťom kole vykryštalizovali dvaja lídri, t. j. Hodruša-Hámre a Horná Ves. Horná Ves zatiaľ ťaží hlavne s výbornej formy aktuálneho najlepšieho strelca súťaže Adama Širáňa, ktorý skóroval v každom zápase a nastrieľal už dovedna 5 gólov. Čo sa týka počtu gólov, rovnako je na tom aj Tomáš Silný so Slaskej. Hodruša zasa predvádza veľmi kolektívnu hru založenú na zodpovednej obrane, ktorá je iba s jedným inkasovaným gólom proti Brehom najlepšia v súťaži. Treba však vyzdvihnúť aj výkony Župkova, ktorý je zatiaľ tiež bezchybný a s 9-timi gólmi aj výrazne strelecky aktívny. Keby neodložili jeho prvé kolo proti Rudnu nad Hronom, možno by bol lídrom súťaže práve Župkov. Cez víkend nás čaká 7 zaujímavých zápasov, v ktorých sa okrem troch spomínaných klubov predstavia aj ostatní účastníci v snahe naplno bodovať.

II. TRIEDA SEVER

4. kolo – 25. 8. o 16:00 h:

voľný žreb – Nevoľné (11)

Trnava Hora (9) – Hronská Dúbrava (5)

Šašovské Podhradie (12) – Jastrabá (3) (10:00)

Lovčica-Trubín (1) – Stará Kremnička (4)

Ladomerská Vieska (2) – Pitelová (7) (sobota)

Kremnické Bane (6) – Kopernica (13)

Krahule (10) – Ihráč (8) (9:30)

Na severe II. triedy spomedzi všetkých vyčnieva klub Lovčica-Trubín, ktorá má s 18 gólmi najlepší útok a ako jediná s čistým štítom aj najlepšiu obranu. Tejto skutočnosti však napomáha hlavne výsledok prvého ligového zápasu proti Kopernici, ktorú Lovčica zdolala rozdielom triedy v pomere 17:0. Určite nie je prekvapením, že najlepší strelec súťaže Michal Fabian zo 6-timi gólmi je rovnako z Lovčice. Veľmi dobre si však zatiaľ počína aj Ladomerská Vieska a rovnako dobre s mierne horším skóre aj Jastrabá. Uvidíme, či sa po 4. kole situácia v tabuľke zmení alebo zostane rovnaká. Tento víkend vyšiel voľný žreb na Nevoľné.

II. TRIEDA JUH

2. kolo – 25. 8. o 16:00 h:

Banská Štiavnica B (4) – Bzenica (8) (sobota)

Dolná Trnávka (1) – Prenčov (5) (sobota)

Prestavlky (11) – Sklené Teplice (12)

Ostrý Grúň (6) – Vyhne (2)

Horné Hámre (10) – Prochot (7) (10:00)

Malá Lehota (9) – Banská Belá (3)

Na juhu II. triedy nás čaká iba druhé kolo, takže nejaké analýzy sú predčasné. Na čele tabuľky sa zatiaľ usadila Dolná Trnávka, ktorá s prehľadom vyhrala u nováčika v Sklených Tepliciach v pomere 8:2. Suverénne víťazstvá však zaznamenali aj Vyhne proti Prestavlkom (7:1) a Banská Belá proti Horným Hámrom (5:0). Okrem nich si 3 body do tabuľky pripísali aj Banská Štiavnica a Prenčov. Ostatní boli porazení a na úvod sezóny bez zisku bodu. Zápas Ostrý Grúň vs. Prochot bol odložený a tak jeho účastníkov čaká cez víkend premiérové vystúpenie. Čo sa týka strelcov, najlepšie ja na tom M. Blahút z Prenčova zo 4-mi gólmi.

Poznámka: V zátvorkách pri kluboch je uvedené ich aktuálne umiestnenie v tabuľke.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM