Barbara Dallosová Krimi

Kamionista v Žiari prebral tovar za 50 000 eur a zmizol: Tento muž vie možno viac, nepoznáte ho? FOTO vnútri

Muži zákona prosia občanov o pomoc pri stotožnení svedka. Policajti majú zábery muža, ktorý by o prípade mohol vedieť viac, nepoznáte ho?

Ilustračný obrázok k článku Kamionista v Žiari prebral tovar za 50 000 eur a zmizol: Tento muž vie možno viac, nepoznáte ho? FOTO vnútri
Zdroj: TASR

Ako informovala hovorkyňa KR PZ v Nitre Božena Bruchterová, neznámy kamionista v prepravnej spoločnosti prevzal (7.4.) vo firme v Žiari nad Hronom tovar za 50 000 eur, ktorý mal dopraviť do Maďarska.

Na miesto dodania však podľa Bruchterovej s naloženým tovarom v termíne neprišiel a na základe preverovania bolo zistené, že by malo ísť o takzvanú fantómovú prepravu.

,,Prostredníctvom médií žiadame verejnosť o pomoc pri stotožnení muža na záberoch z kamery, ktorý by svojim svedectvom mohol prispieť k objasneniu trestnej činnosti," vyzýva hovorkyňa (foto v galérii).

Ako doplnila Bruchterová, vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície zo Šale začal trestné stíhanie vo veci zločinu podvodu.

,,Akékoľvek informácie o osobe na záberoch oznámte na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru alebo na čísle 158," dodala na záver.

Foto: ilustračné

Tento muž by mohol vedieť o prípade viac: Nepoznáte ho?
3
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM