Tlačové správy

Karta Žiarčana už v predaji. Aké výhody ponúka?

Projekt Karta Žiarčana sa spustil 9. augusta tohto roku. Karta Žiarčana je regionálna karta pre skvalitnenie a zlacnenie života obyvateľov mesta Žiar nad Honom a obcí v okolí. Hlavným partnerom projektu je mesto Žiar nad Hronom.

Ilustračný obrázok k článku Karta Žiarčana už v predaji. Aké výhody ponúka?
Zdroj: Dnes24.sk

Karta Žiarčana je jediná karta, ktorá poskytuje zľavy a výhody pre obyvateľov tohto regiónu. Všetky informácie o Karte Žiarčana a jej výhodách nájdete na stránke: http://www.vyhodykariet.sk/…tail/card/92?…

Pri výhodách Karty Žiarčana sú pravidelné informácie o možnosti využiť akcie a ešte vyššie zľavy označené logom Akcia. Zľavy v Žiari nad Hronom môžete využívať aj v mestských organizáciách, a to: Plážové kúpalisko, Mestská krytá plaváreň, Kino Hron, Knižnica Michala Chrásteka, Detský kútik a vybrané športové a kultúrne podujatia mesta Žiar nad Hronom. Taktiež vo veľkom počte spoločností v meste Žiar nad Hronom a v okolí.

Aktuálne zľavy v Žiari TU

Uvedeným zameraním výhod sa podporuje kúpna sila obyvateľov našej lokality. Každá prevádzka, ktorá poskytuje zľavy na Kartu Žiarčana, je označená nálepkou na vstupných dverách a pri pokladni.

Kde získate Kartu Žiarčana?

V Informačnom centre mesta Žiar nad Hronom na Námestí Matice slovenskej a tiež u partnerov karty, ktorí poskytujú zľavy: http://www.vyhodykariet.sk/…tail/card/92?… Kartu Žiarčana je možné kúpiť alebo získať ako darček. Predajná cena Karty Žiarčana je 6,90 eur s DPH.

Pre partnerov karty

Spoločnosť Spolefekt s.r.o. ponúka partnerstvo podnikateľským subjektom, ktorí chcú zviditeľniť svoje podnikanie, zvýhodniť zákazníkov na území mesta Žiar nad Hronom a v obciach v okolí.

Vďaka dostupným informáciám o zľavách a benefitoch veľký počet obyvateľov presúva v súčasnosti svoju kúpnu silu do rôznych obchodov a obchodných centier mimo mesta Žiar nad Hronom.

V prípade, ak občania dostanú kartu s hodnotnými výhodami, ktoré môžu prostredníctvom nej využívať, získajú aj informáciu o predajnom mieste partnera v ich meste, o sortimente, ktorý ponúka a o zľave, ktorú získa za to, že je držiteľom Karty Žiarčana a nákup uskutočňuje v lokalite svojho bývania.

Kontakt

e-mail: info@vyhodykariet.sk , tel.: +421 948 440 552.
Všetky informácie nájdete na www.vyhodykariet.sk pri Karte Žiarčana.

Karta Žiarčana
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM