Barbara Dallosová Kultúra

Kompletný zoznam účinkujúcich City festu 2016: Prekvapením je Celeste Buckingham

V poradí jedenásty ZH City fest sa blíži a svoju konečnú podobu získal už aj zoznam účinkujúcich. Kombinácia interpretov má ulahodiť každej vekovej kategórii.

Ilustračný obrázok k článku Kompletný zoznam účinkujúcich City festu 2016: Prekvapením je Celeste Buckingham
Zdroj: TASR

City fest sa za desaťročie svojej existencie stal stálicou letnej ponuky podujatí. Jeho popularita už dávno prekročila hranice mesta a vychutnať si augustový festival chodia i cezpoľní. City fest 2016 zostáva verný druhej polovici prázdnin a konať sa bude 6. augusta.

Minulý rok City fest jubiloval a prišiel s niekoľkými novinkami ako bočné obrazovky po stranách pódia, či skorší štart podujatia. Ako pred časom pre Žiar 24 vysvetlil Kulich, v niektorých veciach sa festival vráti k starému modelu. Písali sme TU.

Prvé lákadlá zverejnili organizátori už pred niekoľkými týždňami. Ako informovalo Mestské kultúrne centrum (MsKC) na svojich oficiálnych webových stránkach, okrem už prezradených kapiel Polemic a Horkýže Slíže sa môžeme tešiť na absolútnu klasiku – zoskupenie Peter Nagy a Indigo. Na pódiu vystúpi tiež beatlesácky revival The Backwards a mladšiu generáciu poteší Celeste Buckingham & King Shaolin.

Ako obvykle, i tento rok budú súčasťou line-upu aj lokálni umelci. Organizátori sľubujú interpretov ako Banda Americano, Ivan Víťazka & Tahsatunga, ŠHT, Agáta, Andrej Marichel a Adam Baran & The Outsiders.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM