Jakub Forgács Správy

Kotleba sa opäť dostal do pozornosti: Otvorený list Orbánovi a... toto v ňom píše!

Predseda Banskobystrického samosprávneho kraja Marian Kotleba dal o sebe opäť vedieť a dokonca až za našimi hranicami. Pozrite, čo napísal v otvorenom liste predsedovi vlády Maďarska Viktorovi Orbánovi.

Ilustračný obrázok k článku Kotleba sa opäť dostal do pozornosti: Otvorený list Orbánovi a... toto v ňom píše!
Zdroj: TASR

Predseda Banskobystrického samosprávneho kraja (BBSK) Marian Kotleba poslal v utorok otvorený list predsedovi vlády Maďarska Viktorovi Orbánovi, v ktorom vyjadruje podporu jeho „odvážnym a efektívnym krokom na záchranu európskych krajín pred prílevom imigrantov“. V stredu o tom informoval zástupca riaditeľa Úradu BBSK Michal Albert.

Banskobystrický župan okrem iného v liste uvádza: „Vyjadrujem plnú podporu Vašej snahe vybudovať bezpečnostný plot na maďarsko-srbských hraniciach.“ Kotleba verí, že práve maďarský plot ako hradba európskej civilizácie bude inšpiráciou aj pre iné európske krajiny a dúfa, že sa Orbán nenechá odradiť kritikou Bruselu.

„Svojou tvrdou imigračnou politikou totiž chránite nielen Maďarsko, ale v konečnom dôsledku celú Európu, vrátane Slovenskej republiky,“ konštatuje ďalej v liste.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM