Barbara Dallosová Rôzne

Krava Milka pred kremnickou psychiatriou: Mestskí v akcii, z komentára náčelníka ľahnete smiechom :) FOTO

O poriadne kuriózny zásah v uliciach mesta sa postarala kravka, ktorú policajti familiárne nazvali Milka. Tá mala jasný cieľ, dostať sa do nemocnice...

Ilustračný obrázok k článku Krava Milka pred kremnickou psychiatriou: Mestskí v akcii, z komentára náčelníka ľahnete smiechom :) FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Zásah, aký sa len tak nevidí

V uliciach Kremnice sa o nemalý rozruch postarala polodivá krava. Tá sa v blízkosti mesta sa údajne túlala už niekoľko týždňov, v jeden jesenný večer si to ale namierila rovno do Psychiatrickej nemocnice. Zastavila ju však brána.

Ako s nadhľadom poznamenal náčelník kremnických mestských Roman Brhlík, na kravku zrejme dopadli pocity depresie z osamelosti a postavila sa priamo pred vchod areálu. Samozvaná ,,pacientka" sa pri bráne zabývala a zabránila tak odchodu zamestnancov nemocnice z práce, preto boli na pomoc privolaní muži zákona.

,,Po príchode hliadky krava prezieravo vycítila problém a rýchlo sa presunula na druhú stranu cesty, kde sa tvárila, že sa pasie, akoby nič," opisuje Milkine krycie manévre Brhlík.

Nevyspytateľná Milka

Vtedy sa však kovbojka v kremnických uliciach ešte len začala. Po naťahovačkách s tvrdohlavým zvieraťom sa kremnickým policajtom nakoniec podarilo Milku odohnať od brán nemocnice smerom k panelke na kompostovisko. Vtedy sa ale za svoje zmarené plány policajtom zrejme rozhodla pomstiť.

,,Tesne pred panelovkou si to Milka rozmyslela a asi si chcela poznačiť evidenčné číslo policajtov, nakoľko sa prudko otočila a rozbehla sa proti služobnému vozidlu, pričom odrazila pravé spätné zrkadlo. Následne na to zbabelo ušla z miesta dopravnej nehody a zanechala po sebe iba finálny výsledok svojho tráviaceho systému," dodáva náčelník so smiechom na margo bizarného zásahu.

Kremnickí policajti majú so zásahmi s nemými tvárami veľa skúseností, niekedy ale vedia poriadne potrápiť aj ľudskí spoluobčania, čítajte tu: Mestskí riešili kuriózny prípad: Nezlomný Miro (43) spadol do potoka, vtedy sa však jeho dobrodružstvo iba začalo…

Krava Milka to v kremnických uliciach poriadne roztočila
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM