Barbara Dallosová Rôzne

Kremnica sa s výzdobou centra vyšvihla: Námestie rozžiarila fontána, akú ste ešte nevideli! FOTO

Centrum historického mestečka sa tento rok teší z novej výzdoby. Kremnica sa už nanovo rozsvietila a pozornosť púta najmä zaujímavý nápad s barokovou fontánou. Pozrite FOTO!

Ilustračný obrázok k článku Kremnica sa s výzdobou centra vyšvihla: Námestie rozžiarila fontána, akú ste ešte nevideli! FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

V posledných nebývalo Štefánikovo námestie počas vianočného obdobia ozdobené vôbec. Tento rok kremnická radnica zainvestovala do novej LED výzdoby.

Nová podoba vianočnej výzdoby stála mesto približne 1 500 eur. Zakúpený bol iba materiál a konštrukcie na ozdoby vyrábali pracovníci technických služieb, čo mestskej kase pomohlo ušetriť prostriedky. Zakúpené boli ešte svietiace vetvičky s hviezdičkami, novú girlandu za 350 eur kúpili aj na stromček na ulici Jula Horvátha. Na námestí nebude chýbať ani vianočný stromček pred mestským úradom.

Dominantou výzdoby je osvietenie barokovej fontány o veľkosti približne 3,5 a 3,5 metra, ktoré vzbudzuje dojem, že i počas najväčších mrazov z fontány strieka voda. Pozrite si FOTO pôsobivej svetelnej výzdoby fontány v našej galérii.

Zdroj: TASR/Dnes24

Foto Silver Jurtinus

Zaujímavý nápad s osvietením kremnickej fontány okamžite udrie do očí
2
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM