Barbara Dallosová Tlačové správy

Kulich hovorí o splnenom sne: Do Toku slov prilákal autora notoricky známej skladby Jožin z bažin!

Hosťom v poradí siedmeho Toku slov Janka Kulicha bude skutočná legenda. Meno Ivana Mládka sa mnohým spája najmä s nezabudnuteľnou piesňou o netvorovi, ktorý číha v bažinách a požiera Pražanov. Tá, samozrejme, odznie tiež...

Ilustračný obrázok k článku Kulich hovorí o splnenom sne: Do Toku slov prilákal autora notoricky známej skladby Jožin z bažin!
Zdroj: TASR

Májové vydanie obľúbenej šou pesničkára a producenta Janka Kulicha sa môže pochváliť skutočne exkluzívnym hosťom. Ivan Mládek zasadne do kresla Janka Kulicha v piatok 22. mája, tradične, v priestoroch Hotela LUNA. Jedna z najvýraznejších osobností českej hudobnej scény zavíta do Žiaru aj celým svojim hudobným zoskupením.

Svojský umelec

Ako uviedol Kulich, s Ivanom Mládkom sa už niekoľkokrát stretol v zákulisí rôznych podujatí a festivalov, ani ni vo sne by mu však nenapadlo, že budú stáť zoči-voči v Toku slov. ,,Je to akési splnenie sna, pretože je to človek a umelec, ktorého si nesmierne vážim," hovorí.

,,Milujem jeho humor a nadhľad. Je úžasné, že vždy zostal sám sebou a neprispôsoboval sa módnym trendom ani novým hudobným žánrom. Píše piesne o ľuďoch a pre ľudí a nikto nerieši, čo vlastne hrá. Je to skrátka Ivan Mládek, ktorý dokáže vystúpiť na malom country festivale a na druhý deň vo večernom programe najkomerčnejšieho festivalu," opisuje Kulich svoj pohľad na piatkového hosťa Toku slov.

Miliónový Jožin z bažin

Pieseň o Jožinovi, príšere čakajúcej v mútnych vodách na Pražákov, na ktorých si potom pochutnáva, vystrelil Mládka na výslnie. Zložil ju v roku 1977, i dnes však ťažko nájdete niekoho, kto by Jožina z bažin nepoznal. Na youtube má takmer 40-ročný song viac než neuveriteľné tri milióny pozretí.

Kulich ubezpečuje, že legendárna melódia nebude chýbať ani na piatkovom Toku slov. ,,Jožin z bažin určite odznie, rovnako tak aj jeho ďalšie hity, keďže súčasťou večera bude okrem talkshow a rozhovorov aj mini koncertík. Chcem aby si ho diváci užili, spoznali ho a stretli osobne tak ako aj ja. Teší ma tiež to, že nepríde sám, ale prinesie si so sebou celý svoj Banjo band na čele s Kalamity Jane alebo Lenkou Plačkovou. Určite to bude veľký zážitok a ešte väčšia sranda," sľubuje.

Na májový Tok slov sa môžete tešiť už budúci piatok, ale pozor, predpredajové vstupenky chytíte už len do stredy. (20.5.). Cena vstupenky v predpredaji je 12 eur, potom 14 eur. Cena V.I.P vstupenky je 14 eur (obedzený počet kusov!).

Predpredaj v Hoteli Luna, rezervácie na tel.čísle: 0905 499 475.

Nalaďte sa na Tok slov s Ivanom Mládkom už teraz a pozrite si video, ktoré dostalo milióny ľudí.

Túto nesmrteľnú skladbu pozná azda každý...
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM