Kultúra

Kultúra na Záhrade pokračuje: Koncert, divadlo aj cestovateľské kino

Amfiteatrum je projekt, ktorý zastrešuje letné podujatia pod holým nebom. Počas júla si prišli na svoje predovšetkým milovníci hudby, v auguste bude zasa každý týždeň rozmanitý.

Ilustračný obrázok k článku Kultúra na Záhrade pokračuje: Koncert, divadlo aj cestovateľské kino
Zdroj: Akropola Kremnica

Všetky podujatia sa konajú v Zechenterovej záhrade v Kremnici (smer Skalka), v prípade nepriaznivého počasia sa presunú do Akropoly Kremnica. Podujatie z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

Prečítajte si, čo všetko vás čaká počas posledného prázdninového mesiaca:

13.8. – 20:45 hod. / Whiskyho cestovateľské kino – Severná Kórea / komentovaná projekcia
Všadeprítomné obrazy a sochy veľkých vodcov, megalomanské propagandistické stavby, šedivé sídliská a chudobný vidiek, ťažké zbrane namierené na juh v demilitarizovanej zóne, tajní policajti neustále v pätách, atómový výbuch a hromadné tance v deň… Spevák skupiny Slobodná Európa porozpráva o svojej ceste do kontroverznej krajiny…
vstupné: dobrovoľné
http://bit.ly/2u6Cjy7

19.8. – 20:30 hod. / Divadlo Commedia (PP) – Keď muži plačú / divadlo
Tri jednoaktovky – klenoty svetovej dramatickej tvorby (O škodlivosti tabaku, Tragikom proti svojej vôli, Labutia pieseň) prepojené postavou rozprávača. Použitím jemnej satirickej hyperbolizácie vytvorila COMMEDIA svieže a najmä divácky vďačné predstavenie a vysunula do popredia komické a groteskné pozície Čechovovho textu.
vstupné: dobrovoľné
http://bit.ly/2vlnCH3

**25.8. – 20:00 hod. / Conquet Band / koncert **
Live act v štýle latin, bosanova, jazz… Spev – Patrícia Mlynáriková, basgitara – Juraj Námešný , bicie – Lukáš Baumnann, gitara – Kajo Toma
vstupné: dobrovoľné
http://bit.ly/2u3cf2B

Zdroj: Akropola Kremnica
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM