Tlačové správy

Kúpele Luhačovice poskytujú klientom zľavy aj na doplnkové služby

Bezplatný vstup na tanečný večer, výrazné zľavy na vstup do wellness centra, na výlety do okolia, či zľavy na nákupy v reštauráciách, cukrárňach, obchodoch, alebo na nákup umeleckých diel v galérii - to všetko poskytuje klientska karta zliav a výhod vydávaná akciovou spoločnosťou Kúpele Luhačovice.

Ilustračný obrázok k článku Kúpele Luhačovice poskytujú klientom zľavy aj na doplnkové služby
Zdroj: Dnes24.sk

Kartu dostane zadarmo každý hosť akciovej spoločnosti, aj keby sa ubytoval len na jednu noc.Informoval o tom Ing. Jiří Dědek, MBA, výkonný riaditeľ kúpeľov.

,,Karta sa nedá kúpiť, ale naši hostia ju majú bezplatne. Okrem vstupov do wellness centra a nočného klubu v hoteli Alexandria, najčastejšie naši hostia využívajú zľavy v kúpeľnej cukrárni, v miestnych obchodoch kupujú lacnejšie darčeky a suveníry, kúpu sa v bazéne v Centrálnych kúpeľoch, alebo jazdia po výletoch v okolí s našou cestovnou kanceláriou Luhanka. Mesačne využijú kartu stovky hostí len na vstup zdarma na tanečný večer v nočnom klube. Naučili sa ju využívať aj hostia zo Slovenska, ktorých sa v Kúpeľoch Luhačovice ročne vystrieda okolo tisíc päťsto. Kúpele týmto projektom klientskej karty zliav a výhod plnia tiež úlohu neziskového subjektu, pretože časť tržieb realizujú aj iné podnikateľské subjekty a to nielen v Luhačoviciach,“ upozornil J. Dědek.

Dodal, že karta nie je jediným projektom, ktorý nemá za úlohu dosiahnutie zisku pre akciovú spoločnosť. K ďalším patria investície do správy kúpeľného areálu, vrátane parku, kolonády a verejne prístupných budov, či zaisťovanie kultúry, ktoré slúžia všetkým návštevníkom Luhačovíc.

,,Cieľom naozaj nie je zisk, ale zvýšenie atraktívnosti Luhačovíc a celého regiónu, ktorých aj v tomto roku očakávame viac ako 30 000. Projekt teda plní určitú spoločensky prospešnú funkciu. Výnimočné je aj to, že takúto aktivitu organizuje súkromný podnikateľský subjekt a nie napríklad mesto. Môžem sľúbiť, že výhody budeme ďalej rozširovať a doplňovať tak, aby hostia akciovky získali zo všetkých návštevníkov Luhačovíc vždy najviac,“ uzavrel J. Dědek.

Luhačovická cestovná a informačná agentúra Luhanka ponúka poldňové zájazdy v okolí a tematické prehliadky v Luhačoviciach. Záujemcovia môžu zájsť napríklad do žrebčína alebo Múzea hračiek v Napajedlách. V ponuke je aj prehliadka Galérie Slováckych vín v Uhorskom Hradišti spojená s ochutnávkou, či návšteva pútnického miesta Velehrad. Deti poteší zoologická záhrada Lešná s morskými akváriami a teráriami v suteréne a možnosťou prehliadky zámku. Prehliadka Luhačovice a odkaz Dušana Jurkoviča, ktorú je možné absolvovať každý štvrtok o 14.30, zas spríjemní prechádzky dospelým s výkladom o Jurkovičových miestach. Pre tých, ktorých zaujímajú účinky liečivých prameňov, kúpeľné liečebné metódy od počiatku až po súčasnosť, je každý piatok o 14.30 pripravená tematicky ladená prechádzka Luhačovice genius loci miesta. Kúpele Luhačovice, a.s. garantujú najširšiu ponuku liečebných, regeneračných, relaxačných a wellness pobytov. Ponúkajú aj víkendové, rekondičné pobyty a pobyty pre deti. Garantujú aj najrozsiahlejšiu ponuku ubytovania od penziónov po štvorhviezdičkové hotely. Každoročne prichádza najviac hostí práve do akciovej spoločnosti. V Luhačoviciach však pôsobí niekoľko spoločností poskytujúcich kúpeľné a rekreačné služby. Najväčšou z nich sú práve Kúpele Luhačovice (Lázně Luhačovice, a.s.), ktoré používajú aj označenie ,,Kúpeľná jednotka v Luhačoviciach“ (Lázeňská jednička v Luhačovicích). Označenie symbolizuje fakt, že akciová spoločnosť je najväčším poskytovateľom služieb v Luhačoviciach. Zároveň vlastní a stará sa o kúpeľný areál s rozlohou 20 ha, vrátane kúpeľnej kolonády a divadla.

Akciová spoločnosť má v správe 12 luhačovických minerálnych prameňov, z ktorých sú najznámejšie Vincentka, Aloiska, Ottovka, prameň Dr. Šťastného. Kúpele, ako jediné v Luhačoviciach, garantujú využívanie prírodných prameňov na liečebné účely vo všetkých liečebných zariadeniach. Ako jediná akciová spoločnosť v Luhačoviciach, sa stará o vnútorné kúpeľné územie Luhačovíc (kolonádu, parky chodníky), verejne prístupné stavby i pramene. Rovnako tak zaisťuje hlavnú časť kultúrnych programov a starostlivosť o pamiatkový odkaz najvýznamnejšieho slovenského architekta Dušana Jurkoviča. Udržiavanie kúpeľného genia loci tak nesie akciová spoločnosť sama. Rovnako sedemnásťčlenný tím skúsených lekárov nemá v Luhačoviciach obdobu. Odbornosti lekárov pokrývajú celé liečebné spektrum. Veľkou výhodou pre hostí z radov pacientov je aj garancia 24-hodinovej lekárskej i sesterskej služby, ktorá je zaisťovaná ako v liečebniach pre dospelých, tak pre deti. Kúpele Luhačovice spolu s Liečebnými kúpeľmi Jáchymov tvoria najväčšiu kúpeľnú skupinu v ČR.

Viac informácií je na:www.LazneLuhacovice.cz a www.laznejachymov.cz.

Kúpele Luhačovice poskytujú klientom zľavy aj na doplnkové služby
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM