Katarína Reiterová Rôzne

Kuriozitka pri ceste: Striehne na nás Verejná bezpečnosť!

Ak ste nedávno prechádzali Priemyselnou ulicou vo Vieske, určite ste si všimli policajné auto, či skôr vozidlo s označením VB. O čo ide?

Toto policajné auto minulého režimu zaujalo aj nás. Pátrali sme teda po jeho majiteľoch a zistili sme, že patrí k jednej spoločnosti sídliacej v areáli ZSNP a je to vlastne reklamný pútač.

„Chceli sme na seba viac upozorniť, ľudia presne nevedia, kadiaľ sa k nám vchádza,“ vysvetľuje Milan Lauko zo spoločnosti ZSNP RECYKLING a dodáva, že: „automobil, samozrejme, nie je pôvodný. Staré auto sme „obliekli“ do známych farieb. Samozrejme, je zbavené všetkých olejov a tekutín, aby nevznikla žiadna ekologická škoda,“ upresňuje Lauko.

Keďže je toto auto na vymurovanom podstavci, vidieť ho už z diaľky. Možno aj preto mnohí šoféri pri ňom spomalia, alebo žeby z nostalgie?

[color=#cc0000]­[size=14]Súvi­siaci článok[/color] [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.106962_Ne­dajte-sa-dobehnut-pri-likvidacii-svojho-autovraku]Nedajte sa dobehnúť pri likvidácií svojho autovraku[/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM