Martin Károly Krimi

Kuriózny výjav v Žiari: Po ulici pobehoval muž s atrapou samopalu, zasahovali policajti

Naozaj neobyčajný úkaz v uliciach mesta. Po ulici Dr. Janského v blízkom centre pobehoval muž s atrapou samopalu. Na hlave mal slúchadlá, čo mnohým mohlo primomínať obrázky z masakru v Devínskej Vsi. Policajti ho už zadržali.

Ilustračný obrázok k článku Kuriózny výjav v Žiari: Po ulici pobehoval muž s atrapou samopalu, zasahovali policajti
Foto: Slávka Kellová

Po meste behá muž so samopalom,“ zatelefonovala nám do redakcie vydesená Petra zo Žiaru nad Hronom. „Čo sa to už v tomto meste deje, to je neuveriteľné,“ dodala.

Len nedávno pritom otriasol mestom desivý výbuch automobilu, v ktorom zahynul známy mladý poslanec Marek Rakovský Viac TU: Tragický výbuch auta v Žiari: Policajti explóziu vyšetrujú ako úkladnú vraždu! Prípad je doteraz neobjasnený. Ľudia majú teda právom obavy, ak vidia na ulici sa pohybovať muža so samopalom.

Ten však našťastie napokon nebol naozajstný. „Nebol to samopal, bola to len jeho atrapa,“ povedala pre Žiar 24 krajská hovorkyňa policajtov, Mária Faltániová. Muža polícia zadržala.

Podľa polície ide o 24– ročného muža zo Žiaru nad Hronom. „Dopustil sa hrubej neslušnosti tým, že mieril na ľudí atrapou zbrane,“ konkretizuje policajná hovorkyňa. Podľa nej bol po zadržaní vypočutý a bolo mu vznesené obvinenie.

Chodca podľa zastupujúceho náčelníka MsP v Žiari chytili na Ulici SNP, pri STS-ke. „Zasahovali aj naši chlapci, pre istotu mali aj nepriestrelné vesty,“ vysvetľuje Róbert Šiška. Podľa neho však ide o známu firmu, údajne nesvojprávneho muža, ktorého možno v uliciach mesta často vidieť práve so slúchadlami na ušiach.

Viac o kurióznom prípade TU:" Známa žiarska postavička Tyxo (24): Zbalili ho policajti, skončil v psychiatrii":http://ziar.dnes24.sk/…stach-161949

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM