Barbara Dallosová Tlačové správy

Letné jazykové dobrodružstvo pre najmenších: Doprajte svojim ratolestiam týždeň zábavnej angličtiny!

Letné jazykové dobrodružstvo plné hier, divadla a zážitkov je skvelým tipom, ako vašim deťom vyplniť prvé letné dni. Kto by ale chcel vidieť, ako prebieha hravá angličtina na vlastné oči, stačí sa 3.júna prejsť žiarskym námestím...

Ilustračný obrázok k článku Letné jazykové dobrodružstvo pre najmenších: Doprajte svojim ratolestiam týždeň zábavnej angličtiny!
Zdroj: Dnes24.sk

Jazyková škola GMschool len pred nedávnom úspešne odštartovala kurzy Hravej angličtiny pre najmenších a v týchto dňoch pripravuje ďalší, tentokrát letný program pre malých študentov vo veku 3–5 rokov. Viac zo zákulisia príprav sme zisťovali priamo v jazykovej škole GMschool.

Zábavná angličtina so šašom Poly

Počas jazykového týždňa deti absolvujú 20 hodín angličtiny, pričom sa budú učiť 4 hodiny denne. V jazykovej škole GMschool sa vyučuje zábavnou a hravou formou, s kreatívnymi prvkami výučby, takže deti sa rozhodne nudiť nebudú.

„Vyučujeme prostredníctvom hier, pesničiek, či dokonca s prvkami divadla, takže naši najmenší študenti odchádzajú z hodín vždy nielen s novými vedomosťami, ale aj zážitkami.“ hovorí lektorka Dagmar Sedliaková, ktorá vedie hodiny angličtiny pre najmenších ako šaško Poly, a to výlučne len v angličtine.

Prihlásiť sa môžete na jeden z dvoch termínov

Jazyková škola GMschool organizuje Jazykový týždeň angličtiny pre najmenších v dvoch týždňoch. „Prvý kurz otvárame v termíne od 6.7. –10.7. 2015 a druhý kurz následne od 13.7. – 17.7. 2015. Výučba bude prebiehať v doobedňajších hodinách a už teraz sa tešíme na všetky deti, ktoré sa k nám pripoja a strávia s nami týždeň plný angličtiny a zábavy,“ hovorí Mgr. Miriama Grznárová, riaditeľka jazykovej školy.

Hravá angličtina s GMschool na námestí už 3.júna

Ak by ste mali záujem vidieť ako to vyzerá na hodinách angličtiny pre najmenších, stačí sa prísť pozrieť 3. júna na žiarske Námestie Matice slovenskej. Jazyková škola sa tam rozhodla usporiadať stretnutie s najmenšími detičkami a ukázať im, ako sa dá naučiť anglicky jednoducho a zábavne.

„Pozývame rodičov s deťmi na stretnutie s jazykovou školou GMschool a ukážku Hravej angličtiny, ktoré sa budú konať 3. júna na námestí v Žiari nad Hronom, od 15:30 do 17:00 hod,“ dodáva Miriama Grznárová.

V prípade, že vás toto letné jazykové dobrodružstvo zaujalo, na Jazykový týždeň angličtiny pre najmenších môžete svoje deti prihlásiť do 30. júna na tel. č. 0915 838 004 alebo emailom na gmschool.grznarova@gmail.com

Viac info o jazykovej škole a kurzoch nájdete na webe jazykovej školy alebo na facebooku.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy. Jeho názory sa nemôžu spájať so stanoviskami a postavením siete portálov Global 24.

Zábavná a hravá forma výučby aj pre tých najmenších drobcov
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM