Barbara Dallosová Tlačové správy

Luna oslavuje prvé narodky vo veľkom štýle, darček dostanete vy: Pozrite, čo nové pre vás pripravila!

Mäsožravci, vegetariáni, hostia hľadajúci bezlepkovú stravu, či tí, ktorí si strážia líniu. Z Luny rozhodne nikto neodíde hladný. Od momentu, kedy vstúpila do života Žiarčanov, uplynul už rok. Pozrite, aké vychytávky prináša Luna na svoje výročie.

Ilustračný obrázok k článku Luna oslavuje prvé narodky vo veľkom štýle, darček dostanete vy: Pozrite, čo nové pre vás pripravila!
Zdroj: Dnes24.sk

Reštaurácia Luna sa v našom meste stala obľúbenou veľmi rýchlo. A to hneď z niekoľkých dôvodov. Originálne recepty, úprava pokrmov zdravým spôsobom, inovatívne servírovanie, profesionálna obsluha, detský kútik pre vaše ratolesti a v neposlednom rade, nepretržitá prevádzka. Luna je totiž jediná reštaurácia v Žiari, v ktorej vás nakŕmia v ktorúkoľvek dennú či nočnú hodinu.

Heslo šéfkuchára

Kuchyňu má pod palcom šéfkuchár Peter Semivan. Ten so svojim profesionálnym tímom pre vás ukuchtili nový jedálny lístok, ktorý platí už oddnes! Pri jeho príprave sa držali slov známeho svetového spisovateľa G. B Shawa: „Žiadna láska nie je tak skutočná ako láska k jedlu“.

A v čom je tento jedálny lístok výnimočný? Ulahodí úplne všetkým. Presvedčte sa TU a pozrite si aj fotky jedál. Kým na seba niečo hodíte a vybehnete novinky ochutnať, nakŕmte aspoň svoje oči.

Žiadne klamstvá!

Nové jedlá, staré pravidlá. V Lune si môžete byť, ako obvykle, stopercentne istí tým, čo máte na tanieri. Varí sa tu totiž výlučne z najkvalitnejších, slovenských a originálnych surovín. V dennom menu tiež vždy nájdete aspoň jedno jedlo bez múky a cukru, s udaním množstva kalórií, gramáže bielkovín, tukov a sacharidov. A bylinky, ktorými vaše jedlo rozvoniava, sú zaručene z vlastnej bylinkovej záhradky reštaurácie.

Od raňajok až po vyprošťovák :)

O tom, že Luna je s Vami počas celého dňa a noci sa presvedčte sami, veď:

• ak ste nestihli raňajky doma, tak zavítajte do reštaurácie Luna, v pokoji sa usaďte, ponúknite sa z nášho raňajkového bufetu a vychutnajte si rannú kávičku pri čítaní dennej tlače. Raňajky sú pre vás pripravené od 6:00 do 10:30 hod.

už od 10:30 hod. vám Luna ponúka A la carte. Obed môžete začať predjedlom, pokračovať polievkou a hlavným jedlom, pričom na výber máte mäsité jedlá, ryby, bezmäsité jedlá, fitness jedlá a šaláty. Čerešničkou za obedom bude určite jeden z domácich dezertov. Pre deti je samozrejme pripravené detské menu.

• v ponuke je tak isto denné menu od 11:00 do 13:00 hod.

• večeru si môžete vybrať z A la carte lístka, ktorý je v ponuke do 22:00 hod. alebo z Večernej karty, ktorá je v ponuke od 20:00 hod. do 06:00 hod. Vo Večernej karte nájdete „Pivárske pätoro“, grilované jedlá, „Zaručené vyprošťováky“ a ak budete veľmi hladní, zasýti vás Gril misa. Ponuka večernej karty TU. Fotky večerných dobrôt si pozrite v našej galérii.

Novinky v Lune: Z dobrôt z Večernej karty vám hneď vyhladne!
14
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM