Martin Károly Od Vás

Majster volantu Zvolena opäť Veľkokrtíšan

Počas víkendu sa konala akcia , ktorá preskúšala šikovnosť všetkých prihlásených vodičov,

Zámerom tejto akcie ako povedal organizátor Martin Matuška bolo „vyskúšať šikovnosť a zručnosť vodičov na snehu“. Avšak Štefan priniesol do Zvolena záplavy a tak sa celá akcia konala na mokrom povrchu, ktorý prihláseným vodičom neprekážal. To, že majster volantu začína byť vo Zvolene populárny hovoril aj počet prihlásených vodičov , kde napriek povodniam a niektorým odrezaným cestám ich bolo až 46. Je to iné, nielen prehnať sa po diaľnici 200km rýchlosťou a myslieť si že už viete jazdiť. Je to o zručnosti ,šikovnosti a pozornosti vodiča, ktorú určite využijú títo jazdci aj na našich cestách a v bežnej premávke." povedal organizátor a viceprezident klubu Fan 126 Martin Matuška.
Víťazstvo si opäť ku koncu roka odniesol ten istý majster volantu a to Gabriel Gubáni na audi TT , na druhom mieste skončil Zvolenčan Bohuslav Finďo na Peugeote 106 , ktorého čas bol len o pár stotín sekúnd horší ako prvého jazdca. Tretie miesto obsadil Štefan Vancík z Čeľadíc na Mazde 323.

Bolo tu však vidieť aj iné zastúpenie stajní ako Fiat , Renault, Volvo , Seat , Kia, alebo aj veteráni Trabant a Wartburg s drevenými lyžami na streche . Avšak ako sa všetci súťažiaci zhodli bolo to viac menej o zručnosti vodiča ako o tom na akom autíčku prišiel aj keď svoju váhu to samozrejme malo.

Vydarenú akciu zakončili všetci na párty v klube Casablanca, kde vodiči z tejto akcie odchádzali samozrejme taxíkmi a určite neskúšali to , čo museli ukázať na trati v autocvičisku Hlbiny vo Zvolene.

Majster volantu Zvolena opäť Veľkokrtíšan
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM