Barbara Dallosová Tlačové správy

Máte chuť na vianočné špeciality? Užite si v Lune nedeľný brunch v štýle letných Vianoc už teraz!

Chýbať nebude fotenie pri stromčeku, koledy, ale predovšetkým skvelé vianočné dobroty. Nežartujeme!! V Lune si užijete vianoce ako sa patrí už túto nedeľu. Čítajte...

Ilustračný obrázok k článku Máte chuť na vianočné špeciality? Užite si v Lune nedeľný brunch v štýle letných Vianoc už teraz!
Zdroj: Webnoviny.sk

Neskoré raňajky tento krát inak

Nedeľný brunch v Lune si už obľúbili mnohí Žiarčania. Akýsi ,,raňajkoobed" poteší sedmospáčov, maminky, ktoré si chcú raz začas oddýchnuť od varenia, aj tých, ktorí chcú proste nedeľu prežiť inak. Okrem toho že si stihnete pospať, najesť sa môžete naozaj dopopuku, keďže brunch sa nesie v znamení ,,jedz koľko vládzeš".

Každá nedeľa sa pritom v Lune nesie v inom duchu. Myslíte si, že po brunchoch v znamení Medzinárodného dňa detí, anglických raňajok či po BEER FESTE, ktorý potešil najmä oteckov, vás už nič neprekvapí? Tak pozrite, čo si pre vás v Lune pripravili tento týždeň!

Vianoce sú vtedy, kedy chcete vy!

Už ste unavení z večných horúčav a letných búrok? Príďte si tento víkend ukrojiť svoj kúsok Vianoc aj vy. Môžete sa odfotiť pri vianočnom stromčeku, zaspievať si vianočné koledy, a hlavne, ako je už v Lune zvykom, výborne sa napapať. Pochutnáte si na vianočnej kapustnici, lososovi so zemiakovým šalátom, opekancoch, oplátkach a typických vianočných zákuskoch.

Ak je teda aj vám od Vianoc do Vianoc dlho, príďte v nedeľu zažiť príjemné chvíle s rodinou do Luny. Odnesiete si nielen spokojné brušká, ale aj plno júlovo-vianočných zážitkov. Rezervujte si stôl už teraz!

KEDY: Každú nedeľu od 10:30 – 14:30 hod.
KDE: Reštaurácia LUNA (kongresová sála)
ZA KOĽKO: dospelý 11,70€, deti od 2 – 6 rokov 4,50€, dieťa 6 – 11 rokov 6,50€ a dieťa do o 2 rokov grátis.
Parkovanie v areáli hotela je zadarmo.

V prípade záujmu prosíme, aby ste si stôl rezervovali dopredu na telefónnom čísle 0905 499 475 alebo na e-mailovej adrese marketing@hotelluna.sk.

Bližšie informácie o pripravovanej akcii sa dozviete aj na našej FB stránke www.lunacentrum.sk

Za obsah tejto PR správy zodpovedá objednávateľ.

Luna prichádza s ďalším prekvapením: Brunch v štýle letných Vianoc
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM