Samospráva

Mesto vypísalo výberové konanie: Hľadá strážnu službu

Skláska v Horných Opatovciach a objekty Centra zhodnocovania odpadov (CZO) v areáli ZSNP, a. s.,budú po novom strážené. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH je 51.510 eur.

Ilustračný obrázok k článku Mesto vypísalo výberové konanie: Hľadá strážnu službu
Zdroj: TASR

Mesto Žiar nad Hronom hľadá nepretržitú strážnu službu pre objekty Centra zhodnocovania odpadov (CZO) v areáli ZSNP, a. s., a Skládku odpadov v Horných Opatovciach. Výzvu na predkladanie ponúk na nepretržitú strážnu službu zverejnil Úrad pre verejné obstarávanie.

Strážna služba pozostáva z ochrany majetku objektov odberateľa a ich okolia a taktiež zabezpečenia kontrolovaného pohybu osôb a techniky v strážených objektoch. V období stráženia objektov v obidvoch bude prebiehať výstavba a montáž zariadení Centra zhodnocovania odpadov,“ uvádza sa vo vestníku. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH je 51.510 eur.

CZO má stáť takmer 20 miliónov eur a financované bude z prostriedkov Európskej únie, z toho piatimi percentami by sa malo podieľať mesto, ktoré by malo zaplatiť aj neoprávnené náklady. Po tom, čo radnica v polovici októbra 2013 vypovedala zmluvu konzorciu firiem, ktoré výstavbu CZO realizovalo, vyhlásila nové verejné obstarávanie. „V súčasnosti stále prebieha päť verejných obstarávaní,“ podotkol primátor Peter Antal. Štyri z nich sa týkajú technologických celkov a jedno stavebnej časti. O ich výsledkoch bude mesto informovať.

Foto/ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM