Martin Károly Rôzne

Mestský rozhlas bude aj online

Mesto Žiar nad Hronom prichádza pre svojich obyvateľov s novou službou informovania verejnosti prostredníctvom elektronickej komunikácie. Každý, kto má záujem a zaregistruje sa na webovej stránke, môže do svojej e-mailovej schránky dostávať v textove

Oznamy mestského rozhlasu budú môcť vďaka novej službe sledovať i tí obyvatelia mesta, ktorí napríklad v čase hlásenia rozhlasu nie sú doma, bývajú na periférii, kde ho zle počujú, alebo ho jednoducho nepočúvajú. V elektronickej podobe bude dostupný na stránke mesta v sekcii Mestský rozhlas online, a tiež formou newsletteru, ktorý budú dostávať užívatelia, ktorí sa od dnešného dňa zaregistrujú na stránke www.ziar.sk.

Mestský rozhlas online bude obsahovať napríklad informácie o odstávkach elektriny, vody, aktuálnych udalostiach a podujatiach, teda všetky oznamy, ktoré sa vyhlasujú v rozhlase, občania i podnikatelia si však navyše budú môcť zadať i komerčnú inzerciu za poplatok, ktorá bola na základe žiadosti obyvateľov v minulom roku zrušená. Systém nahlásenia inzercie či iných oznamov je rovnaký ako pri hlásení v klasickom rozhlase – vybavíte to na mestskom úrade.

Newsletter mestský rozhlas online nie je spoplatnený, stačí navštíviť mestskú stránku http://www.ziar.sk/ a zaregistrovať sa. Aktualizovať sa bude podľa potreby – tak ako v normálnom rozhlase.

Zdroj: MsU ZH, www.ziar.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM