Katarína Reiterová Kultúra

Veľké mikulášske prekvapenie pre deti: Pozrite si kompletný program :)

Mikuláš tohto roku nezabudne ani na žiarske deti a opäť ich príde privítať na Námestie Matice slovenskej, rozsvieti stromček a rozdá sladkosti. Jeho príchod je zatiaľ prekvapením. MsKC si pre našich najmenších pripravilo aj veľkú divadelnú rozprávku.

Ilustračný obrázok k článku Veľké mikulášske prekvapenie pre deti: Pozrite si kompletný program :)
Zdroj: Webnoviny.sk

Celomestské Mikulášske slávnosti spojené s príchodom Mikuláša a rozsvietením vianočného stromčeka v meste sa budú konať 5. decembra so začiatkom o 15.00 hodine. Každý rok si žiarske Mestské kultúrna centrum pre deti pripraví zaujímavý program. „Novinkou tohtoročného Mikuláša bude to, že namiesto kina máme pre deti pripravenú veľkú divadelnú rozprávku v Estrádnej sále MsKC,“ hovorí riaditeľka MsKC Michaela Pribilincová a dodáva, že vstupné na rozprávku nebude.

Príchod Mikuláša na Námestie Matice slovenskej je naplánovaný na 17.00 hodinu. „Samotný príchod však bude prekvapením,“ prezrádza producent Janko Kulich s tým, že bude zapadať do pripravovanej rozprávky.

PROGRAM:

  • 15.00 – 16.30 h/Foyer MsKC: Škriatkovské tvorivé dielničky
  • 15.30 – 16.30 h/Divadelná sála MsKC: Mikuláš a Alica v krajine zázrakov
  • Veľkovýpravné predstavenie, v ktorom Alica spolu s detičkami stretne králika s hodinkami, čiernobielu kráľovnú, vajíčko Hupky Dupky, mačku Škľabku, klobúčnika s aprílovým zajacom, šabľozubého draka Taradúra a … vytúženého Mikuláša. Vstup na toto predstavenie je voľný.
  • 17.00 h/Námestie Matice slovenskej: Kto pomôže Mikulášovi?
  • Mikulášska rozprávka v podaní žiakov ZUŠ Z. S. Parákovej spojená s príchodom Mikuláša a rozsvietením vianočného stromčeka.

Ilustračné foto.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM