Katarína Reiterová Kultúra

Mimoriadny benfičný koncert: Vystúpi Čechomor, Knechtová aj Diabolské husle

Veľké hviezdy sa rozhodli pomôcť mentálne postihnutým ľuďom v Domove sociálnych služieb v Ladomerskej Vieske. Nepremeškajte šancu na kvalitný koncert, počet lístkov je limitovaný.

Ilustračný obrázok k článku Mimoriadny benfičný koncert: Vystúpi Čechomor, Knechtová aj Diabolské husle
Zdroj: Dnes24.sk

Domov sociálnych služieb Ladomerská Vieska v zriaďovateľskej pôsobnosti Banskobystrického samosprávneho kraja a Občianske združenie Milan Štefánik pozývajú na benefičný koncert pre osoby s mentálnym postihnutím. Projekt nesie názov Na krídlach anjelov a konať sa bude v Estrádnej sále MsKC 17. októbra so začiatkom o 14.00 hodine.

Počet vstupeniek pre verejnosť je limitovaný

Vstup je bezplatný pre osoby s mentálnym a zdravotným postihnutím, pre deti z detských domovov a pre deti do 140 cm v sprievode rodiča. Pre verejnosť je však limitovaný počet vstupeniek, iba 200 kusov. Za jednu vstupenku zaplatíte 5 eur v predpredaji a 7 eur v deň podujatia.

V programe Knechtová aj Čechomor

Program začne o 14.00 hodine Zumbou. O 15.00 vystúpi česká skupina Čechomor, po nej Peter Bič Projekt, Katarína Knechtová, Diabolské husle Jána Berkyho Mrenicu, ako aj samotné DSS Ladomerská Vieska. Moderátorského žezla sa ujme Ján Gordulič, známy „poštár“ z televíznej relácie.

Okrem hlavného programu sú pripravené aj sprievodné akcie, náučné workshopy: Zumba tance, Enkaustika – maľovanie horúcim voskom, košikárstvo, odlievanie sviečok, ozdobovanie figúrok z dreva, maľovanie na tvár či lukostreľba.

Ilustračné foto.

Benfičný koncert na krídlach anjelov
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM