Martin Károly Iné športy

Mladšie žiačky stále bez bodu za víťazstvo

Predposlednú októbrovú nedeľu vycestovali mladšie žiačky Volejbalového klubu MŠK za svojím súperom do kúpeľného Brusna. Dievčatá z Brusna sú v tejto kategórii nováčikom, preto bola ich hra pre nás veľkou neznámou.

Zaskočili nás hlavne rozmery haly, výška brusnianskych dievčat a atmosféra v športovej hale, ktorá sa dá prirovnať k extraligovej – hudba, hlásateľ a zvuková kulisa domáceho publika.

Chcem vyzdvihnúť športového ducha našich dievčat, ktoré napriek výškovému handicapu boli „volejbalovejšie“ . Miestami ponúkli divákom a trénerom pekné volejbalové výmeny, ktoré svedčia o tom, že hodiny tréningov sa pomaly začínajú odrážať aj na ihrisku. Najbližšie môžete povzbudiť naše dievčatá v nedeľu 30. októbra o 9,00 hod. v telocvični IV.ZŠ, kde sa stretnú s družstvom Hnúšte B.

Výsledky: Brusno – Žiar 3 : 0 ( 3, 10, 20 )
3 : 0 ( 4, 12, 21 )

Zostava ZH (foto) Natálka Šedivcová(8), Domča Kartíková(9), Baja Kupčiová(12),Veva Šestáková(13), Aďa Mekíšová(4), Ivka Zošiaková(5), Daška Krčová(3), Kika Crchová(1), Dida Vašová(11), Nika Antalová(7), Maťa Orlovská(6), Naty Rusnáková(15)

Andrea Kosorinská – trénerka MŽ

volejbal Ml ziacky Brusno
2
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM