Erik Bojničan Krimi

Muž (26) z nášho okresu čelí obvineniu: Zmocnil sa bankomatovej karty, jej majiteľ sa zrejme zo škody nepoteší

Muž (26) zo žiarskeho okresu je podľa policajtov obvinený z toho, že sa zmocnil platobnej karty, z ktorej vyberal peniaze a neváhal ju použiť pri platení. Podľa mužov zákona mu hrozí trest až do 5 rokov za mrežami.

Ilustračný obrázok k článku Muž (26) z nášho okresu čelí obvineniu: Zmocnil sa bankomatovej karty, jej majiteľ sa zrejme zo škody nepoteší
Zdroj: Dnes24.sk

Prievidzský policajný vyšetrovateľ obvinil vo štvrtok 15. októbra 2015 z prečinu krádeže a prečinu neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku, elektronických peňazí alebo inej platobnej karty 26-ročného Miroslava z okresu Žiar nad Hronom.

„Obvinený sa v marci tohto roka zmocnil bankomatovej karty 55-ročného muža z Handlovej, s ktorou následne neoprávnene zaplatil na čerpacej stanici a vybral peniaze z bankomatu,“ informoval trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička.

Ako ďalej uviedol, majiteľovi karty muž spôsobil celkovú škodu vo výške 293 eur. „V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až do päť rokov,“ dodal hovorca.

Foto: Ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM