Barbara Dallosová Krimi Správy

Muž (45) skončil v žiarskej nemocnici: Za volant sadol opitý, zostala po ňom spúšť, FOTO

Zábery z miesta hovoria za všetko. Podľa polície si vyčíňanie podguráženého vodiča odskákalo hneď niekoľko áut.

Ilustračný obrázok k článku Muž (45) skončil v žiarskej nemocnici: Za volant sadol opitý, zostala po ňom spúšť, FOTO
6
Galéria

Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková, Okresný dopravný inšpektorát v Žiari nad Hronom vyšetruje dopravnú nehodu, ku ktorej došlo v stredu (25.10.) vo večerných hodinách v Novej Bani.

Podľa polície šiel Novobančan (45) na Peugeote v smere od Cintorínskej ulice na Štúrovu, pričom narazil do auta odstaveného pri pravom okraji cesty a následne narazil aj do ďalšieho auta (Fiat) stojaceho pred ním.

,,Po tomto náraze skončilo vozidlo Peugeot prevrátené na streche a zaparkované vozidlo Fiat Punto nárazom odhodilo do ďalšieho, pred ním stojaceho vozidla Mazda. Po dopravnej nehode bol vodič prevezený do nemocnice v Žiari nad Hronom, kde sa podrobil aj dychovej skúške na alkohol," približuje hovorkyňa.

Ako pokračuje, vodičovi namerali 1,06 miligramu na liter alkoholu v dychu, čo v prepočte predstavuje približne 2,1 promile alkoholu v krvi. ,,Pri dopravnej nehode došlo k ľahkému zraneniu tohto vodiča. Hmotné škody na vozidlách zatiaľ vyčíslené neboli. V súvislosti s udalosťou bolo začaté trestné stíhanie a zároveň bolo vodičovi vznesené obvinenie za prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky," dodáva Kováčiková.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM