Barbara Dallosová Krimi

Muži zákona sa idú špeciálne sústrediť na žiarske cesty: Pozrite kedy a vyhnite sa problémom!

Objektívna zodpovednosť. Páka, ktorá sa policajtom osvedčila. Zastaviť vás nemusia, obálka, ktorá vám ale potom príde do schránky, určite nepoteší. Pozrite kedy na nás budú opäť striehnuť.

Ilustračný obrázok k článku Muži zákona sa idú špeciálne sústrediť na žiarske cesty: Pozrite kedy a vyhnite sa problémom!
Zdroj: TASR

Vodiči, vieme, kedy treba byť na našich cestách opäť opatrnejší. Aj keď vás nikto nezastaví, nemusí to znamenať, že ste pozornému oku dopravákov unikli. „V rámci objektívnej zodpovednosti nemusia byť vodiči zastavení priamo na ceste pri porušení zákona o cestnej premávke, ale polícia rozhodnutie o uložení sankcie za spáchaný správny delikt pošle držiteľovi vozidla poštou,” uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

Kedy sa teda budú muži zákona sústrediť na žiarske cesty? Podľa slov hovorkyne kontrola objektívnej zodpovednosti v okrese Žiar nad Hronom prebehne vo štvrtok 26. 2. Ako ďalej vysvetlila, osobitná kontrola sa v našom okrese vykoná s cieľom pozitívneho ovplyvnenia bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky. Predovšetkým však v záujme dodržiavania povinností držiteľa vozidla.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM