Barbara Dallosová Tlačové správy

Muzikálový Drakula s nezameniteľným hlasom zavíta do žiarskej LUNY: Získajte dva lístky na exkluzívny koncert Daniela Hůlku!

Recitálu muzikálovej legendy bude v priestoroch Hotela LUNA*** patriť už táto nedeľa (1.3.2015). Charizmatický Daniel Hůlka ukáže to najlepšie z klasiky i výber najznámejších muzikálových melódií, ktoré ho preslávili.

Ilustračný obrázok k článku Muzikálový Drakula s nezameniteľným hlasom zavíta do žiarskej LUNY: Získajte dva lístky na exkluzívny koncert Daniela Hůlku!
Zdroj: Dnes24.sk

V muzikáloch krvilačný gróf Drakula, v opere Don Giovanni, na filmovom plátne kráľ Brambas z rozprávky Z pekla štěstí a v osobnom živote niekoľkonásobný držiteľ strieborného českého slávika. Na svojom konte má niekoľko sólových albumov, podieľal sa však aj na mnohých ďalších, spolu s poprednými českými umelcami. To je Daniel Hůlka.

Teraz sa vám najlepší český muzikálový spevák predstaví so svojím programom priamo v Žiari. Už túto nedeľu 1. marca 2015 o 20:00 hod. komornej atmosfére kongresovej sály Hotela LUNA***.

Počas jedinečného koncertu odznie to najlepšie z Hůlkovej kariéry, od klasickej tvorby, cez výber muzikálových melódií a sólových piesní. Spolu s Danielom sa o atmosféru postará klavírny virtuóz Martin Rada.

Vstupenka v hodnote 28 eur môže byť práve vaša!

Brúsite si aj vy zuby na tento jedinečný hudobný zážitok? Tak to by vás zrejme potešil voľný lístok v hodnote 28 eur. Ten môže byť váš za jedinú odpoveď. Odštartujte nový mesiac nezabudnuteľným zážitkom v Lune, a ešte k tomu úplne zadarmo.

Otázka: Aká je kapacita kongresovej sály Hotela LUNA*** ?

Odpoveď nájdete TU.

Svoje odpovede posielajte do piatku 27.2.2015 na e-mailovú adresu ziar@global24.sk. Aby sme vedeli víťazov čo najrýchlejšie skontaktovať, uveďte prosím aj celé meno a telefónne číslo.

Rezervácie vstupeniek na tel. čísle 0905 499 475 alebo mailom na marketing@hotelluna.sk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM