Barbara Dallosová Krimi

Na chvíľu sa otočil a drahý bicykel bol fuč: Žiarčan Michal ponúka za jeho nájdenie slušnú sumu!

Žiarčanovi Michalovi ukradli za bieleho dňa v jednej zo žiarskych ulíc bicykel priamo spoza chrbta. Michal je odhodlaný bicykel nemalej hodnoty nájsť. Za pomoc ponúka dokonca finančnú odmenu.

Ilustračný obrázok k článku Na chvíľu sa otočil a drahý bicykel bol fuč: Žiarčan Michal ponúka za jeho nájdenie slušnú sumu!
Zdroj: Dnes24.sk

Michal rád trávi svoj voľný čas na dvoch kolesách. A práve v jednej z takýchto chvíľ sa mu krátka nepozornosť nevyplatila. ,,Bol som sa previezť a pozrieť kamarátov v kuchyni jednej zo žiarskych reštaurácií na Etape. Tak som sa nimi zastavil na kus reči, z bicykla som zosadol a stál som otočený tak, že som videl akurát zadné koleso. Odrazu som koleso v zornom poli nemal a bicykel bol preč. Kým ho kradli, bol som od neho možno štyri metre," hovorí o piatkovom (26.6.) incidente majiteľ bicykla.

Ako sám hovorí, jeho bicykel patril medzi drahšie a za jeho nájdenie by sa odmenil i finančne. ,,Tomu, kto ho nájde, alebo pomôže násť, ponúkam odmenu 200 eur," vyzýva.

Michal dúfa, že bicykel by sa k nemu vrátiť mohol. Práve takých ako je ten jeho vraj v žiarskych uliciach nejazdí veľa. Ide o celoodpružený bicykel s netradičným tlmičom, ktorý sa nestláča, ale vyťahuje. ,,Poznávacie znamenia nemal žiadne špeciálne, snáď len červené doplnky ako košík na fľašu, objímka teleskopickej sedlovky. Oproti katalógovej výbave mal vymenené brzdy a kotúče Avidy za Shimano XT Ice Tech. Zadná stavba momentálne pri stlačení v polovici zdvihu vŕzgala," opisuje Michal hľadaný bicykel. (foto bicykla – titulná foto)

Ak by ste Michalov bicykel zahliadli alebo mu vedeli poskytnúť informácie, ktoré by mu v hľadaní mohli pomôcť, kontaktujte ho na telefónnom čísle 0904 201 795.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM