Katarína Reiterová Rôzne

Na plávanie už len pár dní: Vieme, kedy zatvoria kúpalisko

Teploty sa tento týždeň budú šplhať naozaj vysoko, tak si vychutnajte posledné dni na žiarskom plážovom kúpalisku. O niekoľko dní končí sezóna a otvára sa mestská plaváreň.

S končiacimi sa letným prázdninami a nástupom školského roku sa ukončí aj prevádzka žiarskeho plážového kúpaliska. „Samozrejme, závisí to od počasia, ale predpokladaný termín ukončenia prevádzky je nedeľa 2. septembra,“ informoval nás Peter Jagoš, z technických služieb.

[color=#cc0000]­[size=14]Oveľa lepšia návštevnosť než vlani[/size][/co­lor] Podľa Jagoša bola tohto roku lepšia návštevnosť, než vlani. „Do konca júla minulého roku prišlo 9 548 návštevníkov. Do konca júla tohto roku, to bolo už 16 650 ľudí, ktorí prišli na žiarske plážové kúpalisko,“ vyčísluje Jagoš a dodáva, že ľudia využívali aj tohtoročnú novinku, ktorou je internet v areáli kúpaliska. [color=#cc0000] [size=14]Plaváreň otvorená od 3. septembra[/si­ze][/color] Ako každý rok, ani tento nebude výnimkou a po skončení prázdnin sa otvorí mestská plaváreň. Tohto roku to bude už v pondelok 3. septembra.// „Prvý vstup bude o 14.00 hodine,“// informuje ďalej Jagoš.

Počas leta sa na plavárni robili niektoré úpravy. „Vymieňali sme trysky a piesok vo filtri výukového bazéna, čo určite prinesie lepšiu kvalitu vody,“ dodáva na záver Peter Jagoš. [color=#cc0000] [size=14]Súvisiaci článok[/color] [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.138909_Ka­mery-su-vsade:-Velky-brat-nas-sleduje-uz-i-na-kupalisku!]Veľký brat nás sleduje už i na kúpalisku![/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM