Jakub Forgács Krimi

Na rýchlostnej ceste R1 došlo k otrasnej nehode: Auto sa niekoľkokrát prevrátilo na vozovke

Po šmyku nasledovali okamihy strachu. Vodička (24) na rýchlostnej ceste R1 narazila do stredovej betónovej zátarasy. Tým sa ale hrozivé chvíle neskončili. Auto sa niekoľkokrát aj s mladou ženou prevrátilo!

Ilustračný obrázok k článku Na rýchlostnej ceste R1 došlo k otrasnej nehode: Auto sa niekoľkokrát prevrátilo na vozovke
Zdroj: TASR

„K dopravnej nehode došlo v pondelok krátko pred 19:00 na ceste R1 v smere od Banskej Bystrice na Zvolen, kde vodička (24) Škody Octávie dostala z doposiaľ nezistených príčin s vozidlom šmyk,“ informovala krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

„Následkom toho kontaktovala stredovú betónovú zátarasu, následne sa vrátila späť na vozovku, kde sa s autom niekoľkokrát prevrátila a narazila do bočných zvodidiel vpravo,“ pokračovala hovorkyňa. Havarované vozidlo zostalo nakoniec stáť mimo cestu.

Ako ďalej policajná hovorkyňa uviedla, pri dopravnej nehode utrpela mladá vodička podľa doposiaľ získaných informácií ťažké zranenia. „Požitie alkoholu u nej zistené nebolo. Škoda na vozidle bola vyčíslená na približne 6 500 eur,“ povedala Kováčiková. Dopravnú nehodu vyšetruje diaľničné oddelenie Krajského dopravného inšpektorátu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM