Martin Károly Rôzne

Na Šanghajskom autosalóne predstavili nový CITROËN DS5

/PR/ Na štrnásty ročníku šanghajského autosalónu bola predstavená svetová novinka, model CITROËN DS5. Po úspešných 90 rokoch plných inovácií sa značka CITROËN rozhodla vytvoriť novú modelovú líniu, ktorá by dopĺňala základnú ponuku vozidiel. Líniu DS

Táto produktová línia, ktorú dnes tvoria modelové rady CITROËN DS3 a DS4, sa zameriava na klientov, ktorí hľadajú výrazné a sebavedomé produkty. Klientov zameriavajúcich sa na moderné prémiové produkty.

CITROËN DS5 sa dostane do predaja koncom roka 2011 a bude zosobnením novej etapy vo vývoji línie DS. Inovatívne a vizionárske vozidlo je v dokonalej súhre so sloganom značky CREATIVE TECHNOLOGIE a prináša ešte vycibrenejšie prvky v oblasti štýlu, tvarov, zmyslov a rafinovanosti. CITROËN DS5 znamená potešenie zo šoférovania jedinečného auta, ale aj jasné a jedinečné zosobnenie moderného vozidla. CITROËN DS5 je originálnym výtvorom plným technologických inovácií, schopným prekvapiť a očariť.

CITROËN DS5 je jedinečným vozidlom. Oslovuje svojimi tvarmi, inšpiruje štýlom a aerodynamikou a vyjadruje najlepšie skúsenosti značky. CITROËN DS5 je prekvapujúce, príťažlivé a očarujúce vozidlo, ktoré prirodzene priťahuje pohľady.

CITROËN DS5, zdroj potešenia, ťaží z konštrukcie, ktorá mu umožňuje zabudnúť na zaužívané kompromisy a spojiť potešenie zo šoférovania s pohodlím pre posádku. Taktiež predstavuje to najlepšie z technológií značky CITROËN ako napríklad inteligentná kontrola trakcie, videom riadený asistent proti opusteniu jazdného pruhu či prepínanie diaľkových svetlometov v závislosti od okolitej premávky. CITROËN DS5 bude prvým vozidlom značky, ktoré dostane plne hybridnú výkonnú technológiu Hybrid4 (147 kW/200 k, pohon štyroch kolies). Vyznačuje sa jedinečnými jazdnými schopnosťami (jazda v meste na elektrinu, dodatočný výkon pri zrýchľovaní) a do ovzdušia vypúšťa iba 99 g CO2/km jazdy.

CITROËN DS5 podnecuje predstavivosť a prináša posádke nový pocit zo vzrušujúcej jazdy, za čo môže predovšetkým priestor okolo vodiča stvárnený ako kokpit. Je to miesto, kde sa sny spájajú so skutočnosťou. Auto pozýva na palubu každého, kto chce prežiť svoj vlastný nezabudnuteľný zážitok.

Línia DS, ktorú tvoria modely CITROËN DS3, DS4 a teraz už aj DS5, sa vyrába vo Francúzsku a predáva v Európe. CITROËN ako globálna značka začne predávať tieto prémiové vozidlá aj na mimoeurópskych trhoch, pričom prvá bude od roku 2012 Čína.

Upozornenie: správa obsahuje komerčné informácie

DS5
2
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM