Martin Károly Rôzne

Na žiarskom City feste v tomto roku vystúpi aj Zuzana Smatanová

Na tohto ročnom City feste v Žiari nad Hronom vystúpi 15. augusta viacero zvučných mien. Nebude chýbať Robo Grigorov, Zuzana Smatanová, David Koller, či Boban Markovič Orkestar zo Srbska. Festival je známy aj tým, že vstup naň je bezplatný.

14.8. 2010 od 13.00 hod. City fest 2010 – V. ročník

Od 13.00 sa predstavia víťazi Challenge City fest Mulo San, Nová komunita, Extrakt zastupujúci žiarsku hudobnú scénu. Predstaví sa Ďalej** Lenka Ferenčíková** ( Kremnica ) – finalistka Coca Cola pop star 2007, pokračuje vynikajúca rocková formácia z Handlovej Rock is Back so všetkými rockovými peckami, ktoré potešia mladších i starších priaznivcov rocku, predstaví sa charizmatický Bystrík víťaz Coca Cola pop star 2007. Potom už v tzv. prime time uvidíme** Kristínu** – účastníčku svetovej súťaže Eurovízie a určite zaspieva aj pieseň o najkrajších stromoch na Horehroní. Po nej sa predstaví** Robo Grigorov** s pesničkami, ktoré si všetci radi spievame a počúvame. Jedným z prekvapení festivalu bude vystúpenie európskej legendy žánru etno a world music Boban Markovič Orkestar zo Srbska, ktorých hudbu poznáme aj z Kusturicových filmov. Hudobným vystúpením nás poteší aktuálna zlatá slávica Zuzana Smatanová. Čerešničkou na torte v programe City festu bude cz legenda** David Koller band** a len aby sme pripomenuli David Koller bol frontmenom skup. Lucie. Tešiť sa môžeme aj na KISS revival, jedna z najlepších európskych revival kapiel a nebudú chýbať ani patričné kostými a efekty. Festival vystúpeniami ukončia zh kapielka SITŇAN, ktorá ako vždy pritvrdí veľmi kvalitne a Masriot Roba Šimka.

Po dobrých skúsenostiach z minulého roka moderátorom festivalu bude Rišo Vrablec Pri vstupe do areálu City festu obdržíte leták, ktorý si určite odložte. Jeho súčasťou bude aj číselný kód, ktorý bude zlosovateľný a teda je jasné, že budú počas programu súťaže o zaujímavé ceny pre divákov. Festival sa koná aj v prípade dažďa, lebo veríme, že nás a ani Vás neodradí od kvalitnej muziky nič.

O vašu pohodu bude postarané aj prostredníctvom množstva občerstvovacích stánkov. Mesto Žiar nad Hronom, Nadácia ZSNP, Slovalco a organizačný štáb MsKC sa na Vás všetkých teší už teraz.

Na žiarskom City feste v tomto roku vystúpi aj Zuzana Smatanová
1
Galéria
City fest 10
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM