Barbara Dallosová Šport

Nad centrom Kremnice sa bude lietať po desiaty raz: Big Air ohlásil veľké novinky

Adrenalínová šou v historickom centre Kremnice oslavuje jubileum. Desiaty Big Air má byť iný než všetky doteraz.

Ilustračný obrázok k článku Nad centrom Kremnice sa bude lietať po desiaty raz: Big Air ohlásil veľké novinky
Zdroj: Dnes24.sk

Skokanský mostík uprostred historického centra mesta. Takáto raritka je v Kremnici na niekoľko zimných dní samozrejmosťou už desaťročie. Z konštrukcie skáču snowboardisti a freestyle lyžiari počas športovo-zábavnej adrenalínovej šou Big Air v meste (BAVM).

Z nevšednej akcie sa za takmer desarťočie jej existencie stala prestížna udalosť s medzinárodnou účasťou. Za projektom stojí skupina mladých ľudí z Kremnice a okolia združená v občianskom združení FRST Crew. V poradí desiaty Big Air už pozná svoj dátum. Ako avizujú organizátori na oficiálnom webe podujatia, Big Air 2017 sa bude konať 10.-11.2.2017.

Organizačný tím sľubuje aj veľké novinky. Prvou má byť warmup program už v piatkový večer (10.2.2017) s hudbou a freestyle exhibíciou. Big Air však už dávno nie je len pôsobivé divadlo a svoju váhu má aj v športovom merítku.

,,Hlavná show odštartuje tradične v sobotu 11.2.2017 od obeda a už teraz vieme, že po prvý krát bude aj lyžiarska freeskierska časť BAVM zaradená do slovenského pohára a Big Air v meste bude vôbec prvým kolom SP vo freestyle lyžovaní 2017!," píše sa na webe podujatia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM