Martin Károly Krimi

Starosta zažil akčné ráno: V Starej Kremničke došlo k naháňačke, zasahovali policajti!

Ráno ako z akčného filmu, zažili obyvatelia Starej Kremničky. Údajných zlodejov nafty z Poľska načapal starosta podľa jeho slov priamo pri čine, tí sa potom dali na útek. Nebolo im to ale nič platné, nakoniec zakročili policajti.

Ilustračný obrázok k článku Starosta zažil akčné ráno: V Starej Kremničke došlo k naháňačke, zasahovali policajti!
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk

Približne o siedmej hodine ráno spozoroval známy starosta zo Starej Kremničky Dušan Rajčan podľa vlastných slov, že v dvore, blízko obecného úradu, dvaja muži kradnú naftu zo nákladiaku Praga v3s. „Vďaka starostovi, ktorí ich videl od obecného úradu, sa ich nakoniec podarilo chytiť,“ hovorí František Kovár, svedok. Pozrite si video!

Údajní páchatelia, po slovnej potýčke so starostom, nasadli do svojho auta a pokúšali sa ujsť. Výjazd na hlavnú cestu ale mali zablokovaný starostovým autom. Neostávalo im teda nič iné, len sa vydať smerom do polí nad dedinou. „Hodil som im aj poriadnu skalu pod auto, ale aj tú prerazili a vybrali sa na takú cestu, ktorá má konečnú, takže ďalej sa nedostali,“ opisuje dnešné akčné ráno Rajčan.

Starosta medzitým vytočil policajné číslo. Auto mužov zastalo nehybné na poľnej ceste s prerezanou vaňou. Tí ale utekali ďalej, smerom k družstvu. Tu ich ale už chytili policajti.

Polícia zadržala dve podozrivé osoby. V súčasnosti s nimi vykonávame procesné úkony,“ uviedla k prípadu krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Naháňačka v Starej Kremničke obrazom: Policajti odviezli zlodejov v putách
4
Galéria
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk
Pozrite ako naháňali zlodejov nafty v Starej Kremničke
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM