Barbara Dallosová Správy

Nasajte atmosféru City festu: Celý čas budeme s vami ONLINE!

City fest sa blíži. S nami nezmeškáte nič dôležité. Prenosy z vystúpení, fotky, videá, atmosféra v backstagei, rozhovory, zaujímavosti...

Ilustračný obrázok k článku Nasajte atmosféru City festu: Celý čas budeme s vami ONLINE!
Foto: Martin Károly

Na začiatku skromný festival, v súčasnosti jedno z najväčších letných podujatí regiónu. City fest v žiarskom Parku Štefana Moysesa bude už tento víkend (6.9.) písať svoj jedenásty ročník. Koncerty pod holým nebom každoročne lákajú návštevníkov nielen zo Žiaru, ale aj širokého okolia.

Na pódiu v parku už v minulosti vystúpili také hudobné mená ako Desmod, Olympic, Katapult, Tublatanka, Iné Kafe, No Name, Honza Nedvěd, Zuzana Smatanová, Jana Kirschner, Dara Rolins, Arakain a mnoho iných.

Tohtoročný line-up láka na slovenské legendy ako Polemic, Horkýže Slíže či Petra Nagya a Indigo, ale aj na mladú tvár popovej scény Celeste Buckingham.

Celý program sme vám priniesli tu: Kompletný zoznam účinkujúcich City festu 2016: Prekvapením je Celeste Buckingham

Do jedenásteho City festu zostáva už len pár dní. Či už sa vám podarí vidieť všetky vystúpenia, dobehnete na City fest večer po práci, alebo si ho tento rok vychutnať nestihnete, s portálom Žiar24 vám nič dôležité neunikne. Počas celého festivalu budeme s vami, prinesieme vám fotky, rozhovory i online prenosy momentov z vystúpení aj zákulisia.

Navnaďte sa na letný hudobný nášup už teraz a pozrite si FOTKY z minulého roka.

Čítajte tiež: Predpoveď špeciálne pre Žiar: Pribalíme si na City fest aj dáždniky?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM