Barbara Dallosová Krimi

Nebezpečná havária pri Jalnej OBRAZOM: Renault vyletel mimo cesty!

Mokrá cesta a neprispôsobenie rýchlosti jazdy. To sú dva dôvody, ktoré dostali strieborný Renault niekoľko metrov od cesty. Pozrite si fotky z miesta!

Ilustračný obrázok k článku Nebezpečná havária pri Jalnej OBRAZOM: Renault vyletel mimo cesty!
Zdroj: Dnes24.sk

Jeden predbiehal, druhý pykal

Neďaleko od Žiaru, v obci Jalná, mali posádky dvoch osobných áut poriadne dramatický piatkový večer. 17. októbra sa tu nešťastne stretli Volvo a strieborný Renault Laguna. Vodič Volva bol ten, čo v tme a na mokrej ceste predbiehal. Zlízol si to však Renault. Niekoľkokrát sa otočil okolo vlastnej osi, zastavil ho až porast v priekope.

,,Mladý vodič Volva pri predbiehaní v zákrute na mokrej ceste neprispôsobil rýchlosť svojím schopnostiam, dostal šmyk a narazil do predbiehaného Renaultu Laguna. Renault vyletel na zvodidlá, ktoré ho katapultovali mimo cesty do hlbokej priekopy kde sa niekoľko krát prevrátil a skončil v poraste, ktorý ho nakoniec zastavil," opisuje búračku Ján Lumnitzer z Odťahovej služby v Žiari nad Hronom.

Alkohol neúradoval

Z fotiek je na prvý pohľad jasné, že Renault bude potrebovať poriadne vyklepať. Autentické zábery z miesta si pozrite v našej fotogalérii. Polícia prípad prešetrila, alkohol u vodičov podľa policajnej hovorkyne zistený nebol. ,,Pri nehode nebol nikto zranený a vzniknutá škoda nepresiahla stanovenú hranicu. Prípad teda evidujeme len ako škodovú udalosť." vysvetlila krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Foto: Odťahová služba Havariatrans – Žiar nad Hronom

Havárku v neďalekej obci si zlízol tento Renault
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM