Barbara Dallosová Futbal

Nečakaná letecká šou na dedinskom futbale: Diváci na tento turnaj tak skoro nezabudnú!

Fanúšikovia, ktorí prišli podporiť svoje obľúbené mužstvá si zo zápasu odniesli asi viac zážitkov, než čakali. Prekvapená zrejme bola aj posádka lietadla, ktorá sa nezastavila až do ôsmej večer. Čítajte, kde sa lietalo ostošesť...

Ilustračný obrázok k článku Nečakaná letecká šou na dedinskom futbale: Diváci na tento turnaj tak skoro nezabudnú!
Zdroj: Dnes24.sk

Netradičné futbalové stretnutie zažili účastníci i fanúšikovia v Horných Hámroch na 4.ročníku Memoriálu Jána Jobba, ktorý sa konal s finančnou podporou banskobystrického samosprávneho kraja. Futbalisti sa postarali o športové zážitky a organizátori o naozaj zaujímavý sprievodný program.

Futbal na zemi, zážitky vo vzduchu

Futbalový turnaj vyhralo mužstvo TJ Partizán Župkov posilnené o starých pánov Očovej. Domáce mužstvo, TJ Klas Horné Hámre, odohralo turnaj na dobrej úrovni aj keď vo finále nestačilo na víťaza a získalo dobré 2.miesto. V súboji o 3.miesto uspel TJ Ostrý Grúň a konečné 4.miesto obsadil ŠK Rudno nad Hronom.

V priebehu podujatia bol zabezpečený sprievodný program v podobe možnosti absolvovania vyhliadkových letov na lietadle z miestnej časti Vršok nad obcou Horné Hámre do okolitých lokalít, dokonca aj do vzdialenejších častí ako je Vtáčnik, Banská Štiavnica, Veľké Pole, Nová Baňa a Žarnovica.

O túto atrakciu bol veľký záujem a posádka lietadla po úvodnom prelete ponad ihrisko pred začiatkom úvodného zápasu sa nezastavila až do 20.00 hod., kedy bol naplánovaný odlet.

Guláš a zábava do rána

Pre deti bol pripravený nafukovací hrad, podujatie prišli podporiť jazdci na koňoch s možnosťou odviezť deti. Pre všetkých zúčastnených a hostí bolo pripravenené chutné občerstvenie v podobe gulášu. Dospelí, ktorí nehrali futbalové zápasy sa mohli zúčastniť súťaže v kopaní pokutových kopov, kde im bol prekážkou v bráne brankár ŠK Rudno nad Hronom. Vydarené podujatie na záver po vyhodnotení bolo ukončené hudobnou zábavou na vonkajšom priestranstve v športovom areáli do neskorých nočných hodín .

Tak toto nebol hocijaký dedinský futbal, fanúšikovia sa mohli zviezť v lietadle
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM