Tlačové správy

Neďaleko Žiaru vyrastá nová obytná zóna: Veľké lákadlo nielen pre rodiny s deťmi + FOTO a VIDEO

Len na skok od Žiaru sa nachádza úžasná scenéria. Príroda všade naokolo, pokojné prostredie, ideálne pre život s rodinou. Čo poviete na takéto bývanie? Nové pozemky sú už k dispozícii.

Ilustračný obrázok k článku Neďaleko Žiaru vyrastá nová obytná zóna: Veľké lákadlo nielen pre rodiny s deťmi + FOTO a VIDEO
20
Galéria
Zdroj: REALITY SERVICE

Reč je o projekte Slaská-Diely, ktorý ponúka stavebné pozemky v obci Slaská v tichej lokalite pod Kremnickými vrchmi. A to všetko len 7 km od okresného mesta Žiar nad Hronom.

V ponuke je 38 stavebných pozemkov určených na výstavbu rodinných domov s kompletnou infraštruktúrou. Realizuje ho súkromný investor, ktorý už má v tejto oblasti nemalé skúsenosti. Za zmienku stojí napríklad úspešný projekt Nová Lutila v susednej obci Lutila.

Viac o lokalite…

Lokalita „Slaská-Diely“ je situovaná na severozápadnom okraji obce v príjemnom prírodnom prostredí a zaberá plochu cca 4,5 ha. V blízkosti sa nachádza existujúca obytná zóna, na ktorú sa navrhovaná bytová výstavba komunikačne a dopravne napája.

Preteká cez ňu potok Brestov jarok a zo všetkých strán je obklopená lúkami a lesmi. Zároveň je však od okresného mesta vzdialená iba cca 7 km.
Obec Slaská leží pod Kremnickými vrchmi. Kataster obce má rozlohu 1600 ha.

Projektová dokumentácia na predmetnú lokalitu je spracovaná tak, aby bolo všetkých 38 novobudovaných stavebných pozemkov napojených na všetky v obci Slaská dostupné inžinierske siete (voda, plyn, elektrina, optický internet, asfaltová cesta, verejné osvetlenie i obecný rozhlas). Predpokladaný termín dokončenia celej stavby je jún 2017.

Prečo pozemok v Slaskej:

• príroda a okolitá scenéria Kremnických vrchov
• pokojné prostredie
• blízkosť okresného mesta, všetko máte na dosah v Žiari nad Hronom
• na výber rôzne výmery pozemkov, od 700 do 1 900 metrov štvorcových
• pozemky široké 20 a viac metrov
• v obci sú nižšie ceny služieb, tovarov ako aj daňové zaťaženie
• ceny pozemkov už od 29 900 eur.

Viac informácií nájdete na www.slaska-diely.sk alebo na 0905 369 296, info@reality-service.sk.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM