Aktualizované Barbara Dallosová Krimi

Nehoda na hlavnom ťahu Žiarom: Vodič (27) zrámoval pouličnú lampu i ďalšie auto! FOTO z miesta

Hrozivo vyzerajúca dopravná nehoda na žiarskej ceste! Policajti majú vysvetlenie, čo pravdepodobne nehodu spôsobilo.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda na hlavnom ťahu Žiarom: Vodič (27) zrámoval pouličnú lampu i ďalšie auto! FOTO z miesta
Zdroj: Dnes24.sk

O dopravnej nehode, ktorá sa stala (10.9.) o 16:55 hod. na žiarskej hlavnej ceste (Ul. SNP) blízko pri kaštieli, informovala krajská policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová.

,,Vodič (27) Peugeotu z Handlovej viedol vozidlo v smere Ladomerská Vieska – Handlová a počas jazdy upadol do mikrospánku, následkom čoho s vozidlom narazil do stĺpa pouličného osvetlenia, ktorý sa nachádza na stredovom deliacom páse. Po tomto náraze vozidlo otočilo do protismeru, kde sa zrazilo s druhým protiidúcim vozidlom zn. Škoda Octavia," opisuje nehodu hovorkyňa.

Ako pokračovala, v Peugeote boli okrem vodiča traja spolujazdci, ktorí utrpeli ľahké zranenia. Alkohol podľa informácií od polície u vodičov zistený nebol a celková škoda bola vyčíslená na 2 000 eur.

Zranenia u posádky Peugeotu potvrdil i hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Boris Chmel. ,,20-ročná žena utrpela úraz hlavy, 29-ročný muž zranenie dolnej končatiny, obaja boli pri vedomí a po prvotnom ošetrení boli prevezení do nemocnice v Žiari nad Hronom," uviedol hovorca záchranárov.

Foto: AFP

Hrozivo vyzerajúca nehoda na žiarskej hlavnej ceste
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM