Barbara Dallosová Krimi

Nehoda žiarskych policajtov, ktorá strhla pozornosť, bude mať dohru: Vieme, čo hrozí vodičovi služobného auta!

Video s nehodou žiarskeho policajného auta videli v priebehu niekoľkých hodín tisíce ľudí. Podľa mužov zákona už je policajtovi, ktorý služobné auto šoféroval, uložené disciplinárne konanie. Čo mu hrozí?

Ilustračný obrázok k článku Nehoda žiarskych policajtov, ktorá strhla pozornosť, bude mať dohru: Vieme, čo hrozí vodičovi služobného auta!
Zdroj: Dnes24.sk

Video s nehodou žiarskych policajtov sa stalo hitom sociálnych sietí. Ako vtedy uviedla krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, žiarsky policajt na služobnom aute zašiel na pravú krajnicu, kde sa začal otáčať a narazil do predného nárazníka auta idúceho za ním, v tom sedel vodič (54) z Ladomerskej Viesky. O nehode sme písali TU.

Incident podľa hovorkyne zavinil vodič policajného auta, ktorý sa dopustil priestupku a čaká ho dicsiplinárne opatrenie.

,,Zodpovedný policajt Obvodného oddelenia PZ Žiar nad Hronom sa dopustil priestupku proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky, za čo mu bolo disciplinárnym rozkazom uložené disciplinárne opatrenie, zníženie služobného platu o 5 % na dobu dvoch mesiacov," uviedla Faltániová s tým, že rozkaz ešte nenadobudol právoplatnosť.

VIDEO z nehody (8.1.2016) na našej ceste sa objavilo na facebooku a už po niekoľkých hodinách malo tisíce videní a stovky zdieľaní. Natočil ho muž, ktorý sedel v aute idúcom po ceste práve v čase incidentu. ,,Video nechce nikoho poškodiť, len poukázať na chyby," napísal k videu jeho autor.

Foto: Roman Medvecký

Autentické zábery z búračky policajtov: Policajta čaká disciplinárne konanie
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM