Barbara Dallosová Krimi

Nešťastné vystúpenie z vozňa malo za následok drámu: Idúci vlak ťahal ženu po nástupišti!

Vystupovanie z vlaku na železničnom nástupišti dopadlo pre jednu z cestujúcich tak, že na situáciu, ktorá vzápätí nastala, bude zrejme ešte dlho pamätať. Žena spadla na nástupište, no stále držala madla vozňa, idúci vlak ju so sebou ťahal ďalej.

Ilustračný obrázok k článku Nešťastné vystúpenie z vozňa malo za následok drámu: Idúci vlak ťahal ženu po nástupišti!
Zdroj: Dnes24.sk

Na železničnom nástupišti v Žarnovici nastala veľmi nepríjemná dramatická udalosť. Podľa hovorkyne Železníc Slovenskej republiky Martiny Pavlíkovej, pri vystupovaní z pohybujúceho vlaku spadla staršia cestujúca. Udalosť sa podľa slov hovorkyne neskončila tragédiou vďaka zásahu pohotového rušňovodiča.

,,Z pohybujúceho sa vlaku Os 5703 sa rozhodla vystúpiť staršia cestujúca, pričom spadla na nástupište a keďže sa držala madla vozňa, bola rozbiehajúcim sa vlakom po nástupišti ťahaná. Našťastie si celú situáciu všimol rušňovodič, ktorý zavedením rýchločinného brzdenia vlak zastavil," opisuje udalosť hovorkyňa železníc.

Ako pokračovala Pavlíková, cestujúcej bola privolaná záchranka, ktorá ju odviezla na ošetrenie do nemocnice v Žiari nad Hronom. Udalosť spôsobila meškanie vlaku 13 minút.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM