Barbara Dallosová Rôzne Správy

Neuveriteľné, že ich niekto nechcel: FOTO žiarskych chlpáčov, ktorí čakajú na svoju šancu

Žili na ulici, na krátkej reťazi v neďalekej osade, alebo sa majiteľom jednoducho zunovali. Psíci zo žiarskeho útulku si so sebou nesú rôzne príbehy. Pritom chcú len kúsok lásky.

Ilustračný obrázok k článku Neuveriteľné, že ich niekto nechcel: FOTO žiarskych chlpáčov, ktorí čakajú na svoju šancu
13
Galéria
Zdroj: OZ Strážni anjeli(Ľubica foto)

Psí útulok v Žiari nad Hronom prevádzkuje Občianske združenie (OZ) Strážni anjeli. V jeho priestoroch čaká na svoju novú šancu množstvo psíkov. Zatúlaných, odobratých z neďalekej osady, alebo jednoducho nechcených.

V ideálnom prípade strávi zviera v útulku sotva pár dní a putuje rovno do nového domova. Mnohým zo žiarskych chlpáčov sa však stáva domovom aj na dlhé týždne či mesiace, niektorí nešťastníci v ňom strávia i roky. Adopcia pre psíky znamená celkom novú šancu, pomôže ale i dočasná opatera, pri ktorej môžu psíci na nových majiteľov čakať v príjemnejšom prostredí, než je koterec útulku.

Prezrite si v našej galérii fotky všetkých psíkov, ktoré momentálne čakajú na adopciu v žiarskom útulku. Ak vás niektorý zaujme, volajte na telefónne čísla 0908 661 737 alebo 0948 082 206 alebo hľadajte viac info na facebookovom profile OZ Strážni anjeli.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM