Stanislav Černák Krimi

Nevideli ste nikde túto tínedžerku? Žiarčanku Ninu (17) nevedia nájsť, zmizla bez svojho synčeka (2)

Tínedžerka Nina (17) podľa mužov zákona ušla koncom augusta na neznáme miesto a doteraz nepodala o sebe žiadne informácie. Policajti prosia o pomoc pri pátraní po tejto nezvestnej dievčine, ktorá navyše odišla bez svojho 2-ročného synčeka.

Ilustračný obrázok k článku Nevideli ste nikde túto tínedžerku? Žiarčanku Ninu (17) nevedia nájsť, zmizla bez svojho synčeka (2)
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia vo Zvolene sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnej 17-ročnej Nine Hricovej zo Žiaru nad Hronom. „Nezvestná Nina, je v súčasnosti chovankyňa Detského domova Ratolesť v Tŕní v okrese Zvolen,“ priblížila krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová a pokračovala, „Nina vo štvrtok 28. augusta 2014, ušla na neznáme miesto a doposiaľ nepodala o sebe a ani o svojom pobyte žiadne informácie. Má dvojročného syna, ktorý s ňou býva v detskom domove, avšak odišla bez neho.“

Popis dievčiny: je 163 cm vysoká, štíhlej postavy, má hnedo zelené oči, svetlejšie, stredne dlhé, rovné vlasy.

Popis oblečenia hľadanej tínedžerky: oblečenú mala modrú mikinu a čierne legíny.

„Žiadame občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnej Nine Hricovej oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru, alebo na linku tiesňového volania č. 158,“ dodala hovorkyňa.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM