Barbara Dallosová Tlačové správy

Nezabudnuteľná štefanská zábava v Lune: Skvelý program aj špeciálny Pištov drink :)

Ešte nemáte program na štefanskú noc? Máme pre vás výborný tip! V Hoteli Luna sa chystajú osláviť Druhý sviatok vianočný vo veľkom štýle. Aha, čo všetko vás tu čaká...

Ilustračný obrázok k článku Nezabudnuteľná štefanská zábava v Lune: Skvelý program aj špeciálny Pištov drink :)
Zdroj: Dnes24.sk

Vianoce sú v prvom rade sviatkami pokoja, keď ale zasvieti v kalendári meno Štefan, mnohým sa vysedávať doma nechce. Oslavami Druhého sviatku vianočného ožívajú hotely, reštaurácie, pohostinstvá i kultúrne domy.

Ulahodí každému

Ak ste si ešte nevybrali z ponuky štefanských podujatí v našom okolí, určite neprehliadnite zábavu v žiarskom Hoteli Luna. Tá odštartuje v priestoroch Hotela Luna 26.12.2015 o 21:0­0 hod.

O hudobnú produkciu a dobrú náladu zároveň sa postará DJ, harmonikár a zabávač v jednej osobe, Vladimír Gašpír. Hudobné spektrum ulahodí naozaj každému, odoznie slovenská, česká a moravská ľudovková klasika, najznámejšie repete šlágre, ale aj najnovšie domáce a svetové hity.

Pozornosť pre meninových oslávencov

Chýbať nebudú ani súťaže so zaujímavými výhrami. Hľadať sa na parkete bude napríklad najlepší tanečník večera. A na svoje si prídu aj meninoví oslávenci. Každý Štefan, ktorý sa preukáže občianskym preukazom, dostane drink zdarma. Špeciálne pre tento večer pribudne v ponuke nápojov aj takzvaný Pištov drink.

Vstupné na štefanskú zábavu v Hoteli Luna je 7 eur vo forme konzumného. Zoberte celú partiu a zarezervujte si stôl už dnes na telefónnom čísle 0905 499 474.

Časovo obmedzená akcia

Ešte za sebou nemáte firemný záver roka, alebo vás v najbližších dňoch čaká rodinná oslava? Využite práve prebiehajúcu akciu v Hoteli Luna! LEN DO KONCA ROKA platí vianočná zľava 50% na prenájom kongresovej sály alebo salónika pri rezervovaní a usporiadaní akcie spojenej s konzumáciou jedál a nápojov. Viac info na tel. č. 0905 499 474, alebo na e-mailovej adrese event@hotelluna.sk.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Štefanská zábava v žiarskej Lune
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM