Barbara Dallosová Rôzne

Niektorí sa našli, iní to naopak vzdali: Ako to vyzerá so svadbami a rozvodmi v Žiari?

Na deň, keď si poviete svoje veľké áno, sa len tak nezabúda. Tento rok prežili svoj deň D v Žiari viaceré zamilované páry. Našli sa však aj takí, pre ktorých rok 2014 znamenal koniec ich spoločného života. Ako sme na tom v našom meste v porovnaní s minulým rokom?

Ilustračný obrázok k článku Niektorí sa našli, iní to naopak vzdali: Ako to vyzerá so svadbami a rozvodmi v Žiari?
Zdroj: TASR

Hoci rozdiely nie sú veľké, zdá sa, tento rok boli Žiarčania sobášenia chtiví o niečo menej než v minulosti. O tom, koľko párov sa počas tohto i minulého roka v našom meste rozhodlo postaviť pred oltár nás informovala Marcela Kretová zo žiarskeho mestského úradu.

V roku 2013 uzavrelo manželstvo v meste Žiar nad Hronom presne 89 párov a rozviedlo sa 23 manželstiev, čo je 25,84 % z počtu uzavretých manželstiev. Tento rok zatiaľ Žiarčania minuloročnú štatistiku nedobehli. Čísla z roku výrazne neposkočili, celkovo je však manželstiev menej a rozvodov percentuálne viac. Prstienky si vymenilo 84 párov a rozviedlo sa 22 manželstiev, čo je 26,19 % z počtu uzavretých manželstiev. Všetky údaje sú aktuálne k dnešnému dňu. Žiarčania teda majú ešte pár dní na to, aby štatistiku zvrátili.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM