Martin Károly Rôzne

Nová STK je už otvorená

1. apríla v bola v Žiari nad Hronom otvorená nová, moderná stanica technickej kontroly /STK/. Súčasným staniciam chce konkurovať kvalitou poskytovaných služieb, komfortom pre vodičov ale aj cenou.

Stanica technickej kontroly AC CAR na Priemyselnej ulici 1434/47, oproti hlavnej vrátnici ZSNP, poskytuje technické a emisné kontroly pre osobné a nákladné vozidlá, vrátane motocyklov, traktorov, samohybných pracovných strojov, pásových traktorov, či snežných skútrov.

Emisie si tu môžu skontrolovať majitelia vozidiel so všetkými palivovými pohonmi. Emisné kontroly sa na novej stanici kontrolujú aj motorom na** LPG, či **CNG pohon.

Zistili sme pre Vás aj ceny novej stanice technickej kontroly: Pri motore s obsahom 1,4, za technickú kontrolu /TK/ zaplatíte** 19 €, za emisnú kontrolu 18 €. Pri opakovanej kontrole zaplatíte za TK len **7 €.

Pri súčasnom vykonaní TK a EK vám bude poskytnutá zľava 5 %.

Firmy a spoločnosti majú navyše možnosť dojednať výhodnejšie ceny, pre firemné vozidlá.

Nová stanica na priemyselnej ulici je v pracovný týždeň otvorená od 7. 30 hod do 17.00 hod. Vozidlo si môžete dať skontrolovať aj v sobotu medzi** 8.** a 13. hodinou.

Ak sa Vám blíži termín na kontrolu vášho auta, môžete sa objednať aj telefonicky na telefónnom čísle: 045/672 71 20 alebo 0905 248 569.

Bližšie informácie získate aj na webovej stránke http://www.accar.sk/stk/index.php, pomocou ktorej sa budete môcť onedlho objednať, aj z pohodlia vášho domova, v akomkoľvek čase, na termín, ktorý Vám vyhovuje.

Nová STK je už otvorená
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM