Barbara Dallosová Krimi

Nové info o prepade banky: V rukách polície skončil 38-ročný Žiarčan!

V našom meste tento týždeň vzbudil veľkú pozornosť prípad prepadu banky. Pobočku finančného domu prepadol maskovaný muž. Polícia teraz informovala, že zo zločinu lúpeže obvinili 38-ročného Žiarčana!

Ilustračný obrázok k článku Nové info o prepade banky: V rukách polície skončil 38-ročný Žiarčan!
Zdroj: TASR

K prepadu v pobočke Slovenskej sporiteľne (v OD Prior – pozn. redakcie) došlo v utorok v poobedňajších hodinách. V banke vyčíňal maskovaný páchateľ. Informovali sme vás TU.

Ako po prepade povedala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, maskovanému mužovi sa podarilo ujsť zo žiarskej pobočky aj s peniazmi. ,,Maskovaný hnedou látkou, ktorou si prekrýval nos a ústa, vošiel do pobočky a zamestnankyni pri pulte povedal: „Prepad!“, na stôl položil čierny igelitový sáčok so slovami dajte mi sem všetky peniaze, na čo mu zamestnankyňa povedala, aby jej to ešte raz zopakoval. Páchateľ zopakoval: „Dajte mi sem všetky peniaze!“ Do sáčku mu vložila peniaze a páchateľ z miesta ušiel," opísala hovorkyňa.

Teraz prišli muži zákona s novými informáciami. V ich rukách skončil 38-ročný Žiarčan. ,,Vyšetrovateľ v Žiari nad Hronom obvinil zo zločinu lúpeže 38-ročného muža zo Žiaru nad Hronom. Po vykonaní obhliadky miesta činu a po vypočutí svedkov, operatívnym šetrením policajti zistili kto je páchateľom uvedeného skutku a ktorého aj na ďalší deň zadržali. Po vykonaní procesných úkonov ho vyšetrovateľ umiestnil do policajnej cely a spracoval návrh na jeho vzatie do väzby," uviedla Faltániová.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM