Futbal Šport

November odohrá Pohronie doma: Prvý súper už mieri do Žiaru!

Prvý z novembrových zápasov na žiarskom štadióne štartuje už o pár hodín. Odniesť si z neho môžete aj vstupenky na finále Challenge Trophy...

Ilustračný obrázok k článku November odohrá Pohronie doma: Prvý súper už mieri do Žiaru!
Zdroj: FK Pohronie

V novembri čakajú FK Pohronie traja súperi – Partizán Bardejov, MFK Tatran Liptovský Mikuláš a FK Železiarne Podbrezová „B“. Žiarski futbalisti privítajú všetkých troch na domácej pôjde, vždy o 17.00 hodine pod umelým osvetlením. Sériu súbojov odštartuje zápas Bardejovom už v piatok (3.11.).

Bardejov s trojbodovým náskokom

Partizán Bardejov a MFK Tatran Liptovský Mikuláš sú momentálne na 6. a 7. mieste, FK Železiarne Podbrezová „B“ na 16. mieste, avšak všetko sú to silní súperi, pred ktorými máme rešpekt. To potvrdzuje aj asistent trénera Rastislav Urgela: „Určite ani jeden z nich nebude ľahký, pretože v tejto súťaži taký ani nie je. Tabuľka je strašne vyrovnaná. Ťažko povedať, ktorý zápas bude najťažší. My sa preto pozeráme na najbližšieho súpera tento piatok, ktorým je Bardejov. Má tri body náskok pred nami a určite ho chceme v domácom prostredí poraziť. Potrebujeme naplno bodovať, keďže v posledných zápasoch s tímami z čela tabuľky sme síce hrali veľmi dobre, avšak body nám to neprinieslo. Pomaly sa nám doliečujú aj zranení hráči, konkurencia rastie, a tak veríme, že sa na Bardejov dobre pripravíme a potešíme všetkých domácich priaznivcov hrou aj ziskom troch bodov.“

Challange Trophy už onedlho

Najväčším novembrovým zážitkom na vynovenom žiarskom štadióne ale má byť prestížny medzinárodný zápas. Po víťazstve v kvalifikačnej skupine vyzve náš reprezentačný tím do 23 rokov druhého najlepšieho v tabuľke dlhodobého turnaja Challange Trophy Anglicko “C. Futbalovú udalosť bude naše mesto hostiť 8. novembra.

Ako avizuje mesto, predpredaj vstupeniek na finálový zápas Challenge Trophy: Slovensko „U23“ – Anglicko „C“ sa začal. Lístky je možné zakúpiť cez portál Ticketmedia, na piatkovom stretnutí s Bardejovom si ich ale návštevníci budú môcť kúpiť aj priamo na štadióne.

Foto: ilustračné

Zdroj: FK Pohronie
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM