Tlačové správy Tlačové správy

Novinka z dielne Google: Majitelia žiarskych prevádzok, zbystrite pozornosť. Toto sa týka aj vás!

Iste už všetci poznáte službu Google street view na mapách od spoločnosti Google. Autíčko tejto firmy jazdilo so špeciálne upravenou kamerou a GPS zariadením po uliciach Slovenska a vytvorilo komplexnú 360° virtuálnu prehliadku krajiny. A po novom mapy rozširuje o takúto službu!

Ilustračný obrázok k článku Novinka z dielne Google: Majitelia žiarskych prevádzok, zbystrite pozornosť. Toto sa týka aj vás!
Zdroj: Dnes24.sk

V januári 2016 spoločnosť Google sprístupnila pre Slovenský trh službu, z ktorej budú mať úžitok nielen google vyhľadávači, ale aj slovenskí podnikatelia s prevádzkami. Túto mapu totiž postupne rozširuje o možnosť prejsť z ulice do interiérov budov.

Najnovšie tak môžu ľudia virtuálne navštíviť aj vnútra budov, rôznych podnikov, reštaurácií, kaviarní, hotelov, úradov či nákupných centier.

Ako prebieha realizácia?

Tieto virtuálne prehliadky vytvára Google vďaka sieti akreditovaných fotografov, ktorí spĺňajú náročné podmienky firmy a prešli zložitými praktickými testami. Každý takýto fotograf následne dostane značku Google dobrý fotograf.

Na Slovensku pôsobí momentálne 9 „dobrých“ fotografov, v našom kraji je to Ján Greguš zo Žiaru nad Hronom. Vytvoril množstvo virtuálnych prehliadok a cez 1000 panorám, pričom jeho portfólio sa stále rozrastá. A kde nabral skúsenosti?

"S fotografiou interiérov som začal počas môjho pobytu v Londýne, kde som pracoval ako fotograf pre realitnú kanceláriu Lauristons Estate Agents. Po príchode na Slovensko som pokračoval v interiérovej fotografii a v tvorení virtuálnych prehliadok. Som rád, že moja snaha padla na úrodnú pôdu a spoločnosť Google ocenila moju snahu značkou „dobrý fotograf,“ vysvetľuje Ján Greguš.

Takéto virtuálne prehliadky už vytvoril pre Ski Krahule, Shakespeare kaviareň, Čajovňu za rohom, Shanti Art Cafe, Central Cafe a mnoho ďalších. Pozrite si jeho portfólio na stránkach https://www.facebook.com/singlereflex1/ alebo www.singlereflex.media

Ste aj vy majiteľom zaujímavého priestoru, ktorého virtuálna prehliadka nesmie chýbať na google mapách? Kontaktuje Google dobrého fotografa Jána Greguša na tel. čísle 0944 661 281 alebo mailom janci@singlereflex.media

(PR) – Za obsah aj video zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Novinka z dielne Google: Majitelia prevádzok, zbystrite pozornosť. Toto týka aj
11
Galéria
Novinka z dielne Google: Majitelia prevádzok, zbystrite pozornosť. Toto týka aj
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM