Barbara Dallosová Tlačové správy

Nový mobilný operátor 4ka zahájil predaj: Záujem bol aj na pošte v Žiari

Nový mobilný operátor 4ka od pondelka oficiálne spustil predaj svojich služieb po celom Slovensku a samozrejme aj v Žiari nad Hronom. Jeho produkty sú dostupné na pobočkách Slovenskej pošty. Na jednej z nich sme sa boli pozrieť aj my.

Ilustračný obrázok k článku Nový mobilný operátor 4ka zahájil predaj: Záujem bol aj na pošte v Žiari
Foto: Barbara Dallosová

Konkurencia na slovenskom telekomunikačnom trhu sa výrazne zvýšila. Po nedeľňajšom predstavení štvrtého mobilného operátora, za ktorým stojí Slovenská pošta a spoločnosť SWAN, si od pondelka produkty a služby môže zadovážiť aj široká verejnosť, vrátane Žiarčanov. Tých o ponuke 4ky informovala sympatická hosteska na pošte na Námestí Matice slovenskej 17.

4ka prišla s lacnými cenami

Služby nového mobilného operátora sú dostupné od pondelka 5. októbra na 1500 pobočkách Slovenskej pošty. 4ka sa snaží zaujať bezkonkurenčne nízkymi cenami – za minútu hovoru, SMS a 1 MB dát na Slovensku aj v celej Európskej únii zaplatia zákazníci 4 centy. V prvej fáze operátor ponúka len predplatné karty.

Zákazníci si môžu za 4 eurá zakúpiť SIM kartu s názvom „Moja 4ka“so štartovacím kreditom vo výške 4 eurá. Štvrtý operátor prichádza na trh s niekoľkými zaujímavými novinkami:

  • Zákazníci môžu volať do všetkých sietí na Slovensku a v rámci Európskej únie za jednotnú cenu 4 centy za minútu, a to so sekundovou tarifikáciou od prvej sekundy.
  • Rovnakú sumu zaplatíte aj za odosielanie SMS správ
  • 1 MB dát pre internet v mobile v rámci Slovenskej republiky aj v celej Európskej únii bude stáť takisto iba 4 centy.

Zákazníci intenzívnejšie využívajúci internetové služby si môžu kúpiť dátový balík 4G GIGA, ktorý obsahuje 1GB dát v sieti 4ky (4G a 2G) za cenu 1 euro priamo na každej pošte. Platnosť dátového balíka 4G GIGA je 30 kalendárnych dní a počet aktivovaných balíkov nie je obmedzený.

Aktuálna ponuka mobilných telefónov 4ky ponúkaných na vybraných 570 pobočkách SP predstavuje 4 mobilné telefóny: Samsung E1200, Huawei Y360, Lenovo 2010 a Huawei Y635.

Štvrtý mobilný operátor svojou sieťou zatiaľ pokrýva 40 percent populácie, jeho služby sú však vďaka národnému roamingu dostupné na celom území republiky.

Viac o ponuke 4ky si prečítajte na: Na Slovensku začína štvrtý mobilný operátor. Vieme, aké novinky prichystal pre svojich zákazníkov

(PR)

Nový mobilný operátor 4-ka
6
Galéria
Foto: Barbara Dallosová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM